Lily-Rose Depp are un truc genial pentru a scăpa de pungile de sub ochi

Lily-Rose Depp are un truc genial pentru a scăpa de pungile de sub ochi

Știi momentul acela când tocmai te-ai trezit dimineața și te uiți pentru prima dată în oglindă? E o oroare să vezi acele pungi de sub ochi, dar stai liniștită, cu toate le avem atunci când suntem proaspăt trezite din somn. Chiar și Lily-Rose Depp, însă ea are un truc genial pentru a scăpa de ele.

Lily-Rose Depp are parte de un început de carieră fulminant. Cum mama ei, Vanessa Paradis, a cucerit deja lumea modelingului, Lily nu face decât să-i calce pe urme, dar trebuie să recunoaștem că o face cu o grație aparte. Am fost curioase să aflăm câte ceva despre rutina ei de beauty, și am descoperit un secret prețios. Lily-Rose Depp are un truc genial pentru a scăpa de pungile de sub ochi.

Lily-Rose Depp are un truc genial pentru a scăpa de pungile de sub ochi

Într-un interviu acordat Vogue UK, Lily-Rose Depp a dezvăluit câteva reguli din rutina ei de skincare. „Niciodată nu merg la somn machiată, cred că este foarte important. Și doar mă asigur că pielea mea este curată și hidratată. Sunt destul de simplă când vine vorba de skincare. Cred că trebuie să îți asculți pielea și să schimbi rutina, știi, să te asiguri că faci ceea ce funcționează pentru tine”, a relatat ea.

Lily-Rose Depp a dezvăluit și un truc pe care îl folosește pentru a scăpa de pungile de sub ochi dimineața. „Ador măștile de ochi Chanel Le Lift. Mă fac să mă simt fabulos dacă le port în avion. Le pun în frigider, pentru că atunci când sunt reci sunt foarte eficiente la a diminua pungile. Le folosesc dimineața, înainte de un eveniment”, a explicat ea. Lily este exemplul perfect că trebuie să aplici cremă de ochi indiferent de vârsta pe care o ai.

Are o rutină simplă de machiaj

Pentru că genetica a fost darnică cu ea, Lily-Rose Depp nu apelează la trucuri complexe de machiaj. „În rutina de zi cu zi, dacă am un coș sau cceva, pun puțin concealer. Apoi aplic puțin blush – blushul Chanel Joues Contraste miroase a nostalgie pentru mine, pentru că mama mea obișnuia să îl aplice întotdeauna în mașină. Punea puțin și pe pleoape, și așa fac și eu acum: obraji, pleoape și puntea nasului. Și îmi conturez buzele cu un creion și poate că aplic și puțin liner pe linia apei ochilor. Sunt genul acela de lucruri pe care probabil că nimeni nu le observă, dar pe care le observi tu la tine însăți”, a relatat tânărul fotomodel.

Iar pentru că face parte din generația internetului, ghici de unde își ia inspirația? „Am crescut uitându-mă la tutoriale pe YouTube. Încă ador să mă uit la ele, de fapt. Este ciudat, pentru că mă uit doar de plăcere, dar tot ajung să învăț câteva trucuri!”, a mărturisit Lily-Rose Depp.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com