Lecția de beauty pe care Kylie Jenner vrea să i-o transmită fiicei sale Stormi

Lecția de beauty pe care Kylie Jenner vrea să i-o transmită fiicei sale Stormi

Cu o mamă care poartă cu mândrie statutul de beauty mogul, suntem sigure că Stormi va știi totul despre această industrie când va mai crește. Kylie Jenner a dezvăluit că are deja o lecție de beauty pe care vrea să i-o transmită fiicei sale, când aceasta va ajunge la vârsta potrivită.

Kylie Jenner și-a început viața de mămică foarte devreme, și nu îi lipsește entuziasmul. Se gândește deja la viitorul micuței sale și are planuri mărețe. Iată care este lecția de beauty pe care Kylie Jenner vrea să i-o transmită fiicei sale, Stormi.

Lecția de beauty pe care Kylie Jenner vrea să i-o transmită lui Stormi

Kylie Jenner a realizat un pictorial pentru coperta revistei Vogue Australia, pe care l-a însoțit și cu un interviu. Vedeta a dezvăluit ce înseamnă lumea de beauty pentru ea, dar și ce lecție de beauty vrea să îi transmită lui Stormi când aceasta va fi mare.

„Să creez viață a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”, a relatat Kylie, potrivit Teen Vogue. „Este greu să explic de ce, doar că atunci când treci prin experiența asta, înțelegi”, a completat vedeta.

„Lecția de beauty pe care vreau să i-o transmit lui Stormi este probabil să fie lipsită de griji și să experimenteze. Și să își permită să experimenteze cu look-urile ei și cu persoana care își dorește să devină. Zece ani de-acum înainte, vreau doar să fiu fericită, orice fac”, a mai dezvăluit Kylie.

Nici nu este de mirare că vedeta se gândește deja la ce trucuri de beauty să-i împărtășească fiicei ei. În urmă cu câteva luni, Kylie spunea că o va lăsa pe Stormi să poarte machiaj atunci când va mai crește. Mai mult decât atât, Kylie a creat și o colecție de produse de beauty dedicată fiicei sale.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com