Lansarea noului parfum Chanel: rafinament până în cele mai mici detalii

Marți, 4 iulie, toate starurile și-au dat întâlnire într-un singur loc din Paris: la evenimentul de lansare a noului parfum Chanel, Gabrielle Chanel. Te introducem în atmosfera luxuriantă a evenimentului cu cele mai frumoase fotografii de acolo!

În atmosfera elegantă a Palatului Tokyo din Paris, în cadrul unei recepții private, casa de modă Chanel și-a prezentat noul parfum Gabrielle Chanel. Această lansare este punctul culminant al unui an excepțional dedicat fondatoarei casei Chanel, care acum este celebrată cu acest parfum, creat de Olivier Polge în colaborare cu Laboratorul de Creație și Dezvoltare Chanel. Pentru ca invitații să fie introduși în atmosfera sugerată de parfum, decorul a fost pregătit în aceeași notă misterioasă, solară și luminoasă.

Decorul a fot gândit astfel încât să reflecte personalitatea lui Gabrielle: alege-ți destinația, ia-o pe drumul tău, devino persoana care îți dorești să fii rămâi loială ție. Pereții acoperiți de oglinzi mobile reflectau imagini care se multiplicau și dispăreau pe măsură ce invitații se mișcau au servit drept anticameră a unui labirint cu pereți acoperiți de citatele preferate ale lui Gabrielle. Colțurile parfumate au dat șansa invitaților să simtă separat notele componente ale parfumului (ylang-ylang, floare de portocal, iasomie și tuberoză).

Lansarea noului parfum Chanel: rafinament până în cele mai mici detalii

După ieșirea din labirint, invitații erau întâmpinați într-o cameră întunecată cu o hologramă care dezvăluia dimensiunea florală a parfumului: sticla iconică exploda sub forma unui buchet de flori, iar mirosul delicat al noului parfum plutea în aer pentru a întregi experiența. La finalul călătoriei prin acest spațiu deosebit, noul parfum, care va fi disponibil din 1 septembrie, a fost dezvăluit într-un joc de umbre și lumini.

Printre celebritățile prezente s-au numărat Kristen Stewart, imaginea parfumului Gabrielle Chanel, Katy Perry, Cara Delevingne, dar și Pharell Williams, care a susținut un concert pentru cei prezenți.

Intră și tu în atmosfera rafinată a evenimentului descoperind în galeria foto fotografiile de la eveniment.

Foto: Chanel

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro