Fanii au observat că Lady Gaga are vergeturi pe sâni și reacțiile lor sunt perfecte

Fanii au observat că Lady Gaga are vergeturi pe sâni și reacțiile lor sunt perfecte

Până recent, uitându-ne la fotografiile cu celebrități, nu puteam găsi nici măcar o imperfecțiune. Din fericire, acest lucru a început să se schimbe în ultimii ani, vedetele devenind din ce în ce mai dispuse să recunoască, practic, că sunt și ele oameni. Într-o fotografie de pe Instagram, fanii au observat că Lady Gaga are vergeturi pe sâni, iar reacțiile lor sunt perfecte.

O mulțime de mesaje lăsate de utilizatorii platformei sociale la fotografia publicată de Lady Gaga o lăudau. Asta pentru că, spre deosebire de alte celebrități, nu își ascunde defectele și nu contribuie la creearea unor așteptări false asupra corpului uman. Iată reacțiile lor.

Lady Gaga are vergeturi pe sâni pe care nu și le ascunde

O fotografie cu Lady Gaga în mașină purtând un maiou orange decoltat a ieșit în evidență pe profilul artistei. Piesa vestimentară lasă la vedere o imperfecțiune cu care multe femei se luptă: vergeturile de pe sâni.

Cântăreața nu a adăugat nicio descriere imaginii, însă nici nu a fost necesar. Fanii au umplut rubrica de comentarii cu mesaje pozitive.

„Mulțumim că nu îți editezi sau retușezi vergeturile. Știu că poate părea caraghios, însă mă ajută foarte mult să văd oameni în condiția lor umană și sunt sigură că și pe alții îi ajută să își menține așteptările asupra propriului corp realiste. Mă rog pentru sănătatea ta”, i-a scris o utilizatoare.

„Daaa, vergeturi, rămâi naturală, frumoaso, laudă-te cu asta”, i-a scris o altă persoană. „De asta avem nevoie în societate! Mai multe femei ca tine! Le dai putere femeilor! Dumnezeu să te binecuvânteze”, a fost un alt mesaj.

A curs cu astfel de încurajări la fotografia neretușată publicată de Lady Gaga. Desigur că au existat și comentarii negative, critice, la adresa vergeturilor afișate de artistă. Chiar și așa, cele mai multe au fost reacții pozitive, semn că publicul celebrităților își dorește idoli reali cu care să poată rezona, nu imagini retușate în aplicații de editare foto.

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com