Lady Gaga și-a tuns și vopsit părul după ce a terminat filmările pentru A Star is Born

Lady Gaga și-a tuns și vopsit părul după ce a terminat filmările pentru A Star is Born

Lady Gaga și-a făcut debutul pe marile ecrane cu interpretând rolul cântăreței Ally din pelicula A Star is Born. După ce a terminat filmările, Lady Gaga și-a tuns și vopsit părul într-un gest simbolic de a se desprinde de personaj și a reveni la propria persoană.

Regizat de Bradley Cooper, care are la rândul său un rol principal în producție, filmul A Star is Born ne arată o Lady Gaga complet diferită de până acum: cu părul lung, aparent nevopsit și cu chipul complet curat, fără nici urmă de machiaj. Toate aceste lucruri au fost complet atipice pentru cântăreață, iar după ce a finalizat filmările, Lady Gaga și-a tuns și vopsit părul imediat.

De ce Lady Gaga și-a tuns și vopsit părul după finalul filmărilor pentru A Star is Born

Atât Lady Gaga, cât și Bradley Cooper, au fost nevoiți să treacă printr-o serie de transformări fizice în timpul filmărilor pentru A Star is Born. Gaga a fost de nerecunoscut în primul trailer apărut, cu părul lung și șaten și lipsită complet de vreun tatuaj.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Imediat după ce ultima scenă a fost înregistrată și a fost anunțat finalul producției, Lady Gaga a făcut primul gest de revenire la propriul ei stil. Cântăreața și-a dezvăluit tatuajele, însă s-a și tuns și vopsit.

https://www.instagram.com/p/BmRLs4aHRRo/?taken-by=ladygaga

„Când ultima ei scenă a fost finalizată, și-a tuns părul, l-a decolorat, și s-a întors pe set trei sau patru ore mai târziu și arăta din nou ca Gaga”, a dezvăluit conducătoarea departamentului de hairstyling din platou, Lori McCoy-Bell, pentru Refinery29.

Chiar și Bradley a simțit nevoia să revină la propriile tabieturi, căci a fost nevoit la rândul său să își poarte părul lung pe toată perioada filmărilor. „Pre-producția a durat un an, așa că a avut tot timpul să își lase părul lung”, a dezvăluit McCoy-Bell. „Imediat ce a știut că nu se vor mai relua filmările, l-a tuns pe tot”, a relatat ea.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com