Kylie Jenner și-a vopsit părul roz

Kylie Jenner și-a vopsit părul roz

După ce a tot cochetat în ultima perioadă cu perucile colorate, Kylie Jenner și-a vopsit părul roz. Vedeta a decis să facă o schimbare permanentă și a optat pentru o nuanță asemănătoare cu cea a gumei de mestecat ori a vatei de zahăr.

Un nou trend pare să capete teren în rândul celebrităților: schimbările de look sezoniere. Kylie Jenner și-a vopsit părul roz în acest început de toamnă, făcând o alegere ceva mai curajoasă decât până acum, când obișnuia să experimenteze doar cu ajutorul perucilor.

Kylie Jenner și-a vopsit părul roz

Kylie Jenner și-a vopsit părul roz, în culoarea gumei de mestecat, lucru pe care l-a subliniat și ea într-o postare pe Instagram.

View this post on Instagram

bubblegum

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

„Gumă de mestecat” a scris Kylie în descrierea unei fotografii cu ea în timp ce urcă într-o mașină. Cel care s-a ocupat de părul vedetei este, desigur, favoritul familiei Kardashian, Chris Appleton. Pentru transformare, hairstilistul a folosit produsele Olaplex și a mixat două nuanțe diferite de ro, Kawaii și Bunny, potrivit W Magazine.

https://www.instagram.com/p/Bn-dYrphS-0/?taken-by=chrisappleton1

Rezultatul a fost o nuanță foarte deschisă de roz, numită de el „Barbie pink”.

Trucul lui Chris Appleton pentru o nuanțare uniformă a fost să masezze fiecare șuviță acoperită în vopsea, pentru ca produsul să ajungă peste tot. Hairstilistul insistă că după o astfel de colorare, părul tău are nevoie de atenție specială și ar trebui să folosești un tratament leave-in. „Este foarte important pentru a păstra părul în cea mai bună condiție după o transformare majoră”, a explicat el.

Kylie Jenner și-a vopsit părul roz, iar tot o nuanță de roz a purtat și la petrecerea de ziua ei de naștere, doar că sub forma unei peruci. Acum, vedeta și-a făcut curaj pentru o schimbare permanentă de look. Ne așteptăm, totuși, să ne surprindă în continuare cu noi transformări, având în vedere că este un beauty idol.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com