Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a pielii

Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a pielii

După ce ne-a dat lumea peste cap cu o colecție extraordinară de produse de machiaj, se zvonește că Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a tenului în curând.

Și-a ridicat un imperiu în industria de make-up, iar acum pare că vrea să o cucerească și pe cea de skincare. Fanii lui Kylie Jenner au motive să creadă că vedeta ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a tenului.

Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a tenului

Speculațiile cum că Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a tenului au început când vedeta a depus actele pentru a înregistra produse sub numele Kylie Skin, printre care creme hidratante, cleansere, loțiuni tonice, produse exfoliante, serumuri, măști uleiuri – iar lista poate continua, conform Elle US.

În plus, Kylie a mai depus actele și pentru „servicii de retail pentru produse de îngrijire a pielii, pentru preparare de produse de îngrijire a pielii, cosmetice și cadouri”, lucru care le dă speranțe pasionatelor de beauty că în curând își vor putea răsfăța tenul într-un spa marca Kylie Jenner.

De când a lansat brandul Kylie Cosmetics, în 2016, Kylie a vândut produse de machiaj în valoare de peste 600 de milioane de dolari, ridicându-și valoarea netă la 900 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Acest lucru a trimis-o pe vedetă în top 60 cele mai bogate femei al publicației.

Cu toate acestea, brandul de beauty lansat de Rihanna poate fi o adevărată amenințare pentru Kylie. În mai puțin de un an de la lansare, Fenty Beauty părea să depășească deja vânzările Kylie Cosmetics. Nu este de mirare că beauty-mogulul lucrează din greu pentru a scoate noi produse revoluționare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com