Kylie Jenner a lansat colecția de filtre pentru Instagram Kylie Cosmetics

Kylie Jenner a lansat colecția de filtre pentru Instagram Kylie Cosmetics

Kylie Jenner are propriile filtre de Instagram acum, iar dacă ești curioasă cum ți-ar sta cu rujurile Kylie Cosmetics, trebuie să le încerci. Uită de swatch-urile pe care le găsești pe google de la alte pasionate de beauty, acum poți încerca nuanțele pe propriul tău chip.

La aproape 21 de ani, Kylie Jenner este un beauty mogul de succes și aproape să devină cea mai tânără miliardară din lume (cu puțin ajutor din partea fanilor, care donează pentru ea). Pentru a-și promova produsele Kylie Cosmetics, în special rujurile, Kylie Jenner a creat o colecție de filtre pentru Instagram care îți permite să le încerci în mediul virtual.

Kylie Jenner are propriile filtre de Instagram

Pentru a încerca filtrele de Instagram ale lui Kylie Jenner, trebuie doar să îi dau follow (urmărie) contului ei verificat cu bifa albastră. După ce ai făcut asta, intră pe camera din Instagram, la filtre, și îți va apărea noua colecție.

Filtrele aplică rujuri din colecția Kylie Cosmetics pe buzele tale, însă asta nu este tot. Genele false fac parte din look dar și tenul perfect, pe care acestea îl blurează ușor și îi uniformizează nuanța.

Kylie Jenner a lansat filtrele de Instagram Kylie Cosmetics

Kylie Jenner a lansat filtrele de Instagram Kylie Cosmetics

Fiecare filtru poartă numele nuanței de ruj pe care ți-o aplică pe buze, așa că dacă te cucerește vreunul dintre ele și vrei să reproduci look-ul in real life, știi ce să cumperi!

Kylie Jenner a lansat colecția de filtre de Instagram Kylie Cosmetics, însă asta nu este tot. Pe 10 august, vedeta va împlini 21 de ani, iar cu această ocazie lucrează la o nouă colecție de produse de machiaj pe care o va lansa chiar de ziua ei. Iar dacă tot vorbeam despre Instagram, ai aflat deja cât de mulți bani câștigă Kylie Jenner pentru o postare pe Instagram? Nu este de mirare că va deveni cea mai tânără miliardară.

Foto:

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com