Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

Fanii surorilor Kardashian/Jenner au avut un șoc atunci când Kylie și-a dizolvat acidul hialuronic și le-a arătat un selfie cu ea complet naturală. Acum, Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze.

Obsesia pentru buze pline a trimis zeci de mii de femei din toată lumea în cabinetele esteticienilor cu fotografia lui Kylie Jenner în mână. Când vedeta și-a dizolvat fillerele, la puțin timp după ce a devenit mamă, fanii ei au crezut că este sfârșitul unei ere. Nu este, totuși, cazul, întrucât Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze.

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

„Mi-am scos toate fillerele”, îi spunea Kylie Jenner în comentarii pe Instagram unui fan, în urmă cu trei luni de zile. Imaginea publicată atunci de ea nu semăna deloc cu celelalte selfie-uri ale vedetei, iar explicația era evidentă.

Deși reacțiile au fost majoritar pozitive în legătură cu acea decizie, Kylie Jenner a revenit la vechile metehne și și-a injectat din nou fillere în buze.

Într-un Insta Story publicat în urmă cu câteva ore, Kylie mulțumește unei clinici pentru că „i-a aranjat buzele”, text pe care l-a aranjat peste un selfie cu rezultatul intervenției.

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

Kylie Jenner și-a pus din nou fillere în buze

Kylie apelează la această procedură cosmetică de ani de zile, însă la început a negat cu desăvârșire acest lucru. Abia în 2015, într-un episod al show-ului Keeping Up With The Kardashians, vedeta a recunoscut că își injectează acid hialuronic pentru augmentarea buzelor. „Am fillere temporare în buze. Este o nesiguranță a mea și asta am vrut să fac. Vreau să recunosc că am buzele mărite, dar oamenii se grăbesc să mă judece în legătură cu orice, așa că poate că am evitat adevărul, dar nu am mințit”, spunea ea la vremea aceea.

Deocamdată, nu știm cum au reacționat fanii la vestea că Kylie Jenner și-a pus fillere în buze din nou, având în vedere că nu pot lăsa comentarii la postările de pe Insta Stories.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com