Kylie Jenner și Bella Hadid folosesc acest produs pentru a scăpa de acnee

Kylie Jenner și Bella Hadid folosesc acest produs pentru a scăpa de acnee

Ce au două dintre cele mai iubite celebrități în comun? Pe lângă faimă și influență, atât Kylie Jenner cât și Bella Hadid folosesc acest produs pentru acnee care le scapă de imperfecțiuni în mod miraculos.

Dacă visezi la un ten atât de perfect precum al lui Kylie Jenner sau al Bellei Hadid, am aflat secretul lor pentru a lupta împotriva acneei. Ambele folosesc un tratament topic care poate face minuni, conform spuselor lor.

Kylie Jenner și Bella Hadid folosesc acest produs pentru a scăpa de acnee

Kylie Jenner și Bella Hadid au un favorit de skincare în comun: tratamentul împotriva acneei numit Drying Lotion de la renumitul brand Mario Badescu. Acesta se aplică doar pe imperfecțiune și se lasă să își facă magia.

O fotografie cu Kylie Jenner a apărut acum destul de mult timp pe pagina de Instagram a brandului Mario Badescu. Vedeta își aplica atunci tratamentul pe mai multe imperfecțiuni d epe față. De atunci, Kylie a mai recomandat fanilor acest produs de nenumărate ori pe profilul ei de Snapchat, în aplicație și pe profilul personal de Instagram.

Și Bella Hadid are o pasiune pentru acest tratament. Deși nu a apărut și ea pe pagina brandului, fotomodelul a recomandat produsul în repetate rânduri pe Insta Stories.

O altă celebritate care recunoaște eficiența lui este Lili Reinhart, care a vorbit în trecut despre problemele ei cu acneea chistică.

Tratamentul Drying Lotion de la Mario Badescu este unul dintre cele mai cunoscute printre persoanele care au probleme cu acneea. Acesta conține accid salicilic și calamină, care tratează coșurile și le micșoreaă peste noapte. Loțiunea se aplică direct pe imperfecțiune seara, înainte de culcare, și se lasă se usuce până a doua zi dimineață.

Este produsul preferat al lui Kylie Jenner și Bella Hadid pentru tratarea acneei într-un timp cât mai scurt. Dacă te confrunți cu acneea la maturitate, iată ghidul nostru pentru a-ți construi un plan de atac și a obține acel ten perfect curat.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com