Kristen Stewart a purtat perle peste eyeliner la Cannes și a arătat superb

Kristen Stewart a purtat perle peste eyeliner la Cannes și a arătat superb

V-am arătat deja ținutele minunate de pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes aici. Evenimentul este un nou prilej pentru vedete să își afișeze cele mai sofisticate outfituri, machiaje și coafuri, iar Kristen Stewart nu ne-a dezamăgit la capitolul beauty. Vedeta a purtat perle peste eyeliner și a arătat superb!

După ce s-a descălțat de pantofi pe covorul roșu, Kristen Stewart ne uimește încă o dată cu prezența ei la Cannes. De data aceasta, actrița a purtat un machiaj foarte actual și îndrăzneț, realizat de make-up artistul ei, Beau Nelson.

Kristen Stewart a purtat perle peste eyeliner

Machiajul ieșit din comun purtat de Kristen Stewart la Cannes a fost publicat de însuși make-up artistul ei, Beau Nelson, pe pagina personală de Instagram.

„Frumoasa Kristen Stewart purtând perle peste eyeliner pe covorul roșu la Cannes 2018”, a scris Beau în descrierea imaginii, care a primit mii de aprecieri.

View this post on Instagram

Details #pearls #kristenstewart

A post shared by Beau Nelson (@beau_nelson) on

Perlele i-au dat un plus de rafinament machiajului, care ne cucerise deja cu eyelinerul alb aplicat în strat generos la baza genelor.

Nouă ne-a plăcut ideea lui Beau de a aplica perle peste eyeliner în realizarea machiajului lui Kristen Stewart și credem că este un look potrivit pentru o ocazie specială, diafană.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com