Kristen Stewart are acum părul scurt și blond platinat

După o perioadă de experimentat, Kristen Stewart s-a întors la blondul platinat cu care ne-a luat prin surprindere în primăvara lui 2017. Acum, actrița are și o tunsoare scurtă pe care a arătat-o tuturor în cadrul Toronto International Film Festival (TIFF).

Kristen Stewart a pășit pe covorul roșu sâmbătă, la Toronto International Film Festival, pentru premiera noului ei film, Jeremiah Terminator LeRoy. Actrița a purtat un nou look, cu o tunsoare scurtă, ușor asimetrică, și o nuanță de blond platinat care a ieșit în evidență.

Kristen Stewart are părul scurt și blond platinat

Noul look al lui Kristen Stewart este diferit de tunsoarea zero pe care a purtat-o în 2017. Actrița are un breton asimetric, iar blondul platinat nu mai începe de la rădăcini de această dată, care au rămas naturale și accentuează conturul feței.

Kristen Stewart are părul scurt și blond platinat

Kristen Stewart are părul scurt și blond platinat

Atât noua tunsoare și noua culoare de păr purtate de Kristen Stewart, cât și machiajul ei, ne-au amintit de stilul unei personalități celebre din anii ’60: Twiggy.

Kristen a avut aproape întreaga pleoape acoperită cu eyeliner negru, însă detaliul care a făcut diferența a fost creionul alb aplicat pe linia apei și buchețelele individuale de gene false aplicate pe genele inferioare.

Look-ul purtat de actriță a fost surprinzător de grunge și împotriva tendințelor de beauty pentru această toamnă. Dacă instinctul tuturor ar fi fost o schimbare de look dominată de nuanțe rubinii ori calde de blond, Kristen a optat pentru un blond cât se poate de rece și aspru. Cu toate acestea, această apariție a ei pe covorul roșu dovedește că, indiferent de sezon sau de perioadă în timp, o alegere riscantă de beauty poate face diferența într-un mod pozitiv.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com