Kim Kardashian a purtat o coafură controversată la MTV Movie & TV Awards

Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru

Mai țineți minte când Kim Kardashian și-a făcut o schimbare de look cu ocazia aniversării relației cu Kanye? Ei bine, facem toate eforturile pentru a ține pasul cu vedeta, pentru că și-a schimbat din nou culoarea. Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru.

Kim este cu siguranță un beauty icon, însă nu este ușor să îți asumi acest statut. Vedeta face tot posibilul pentru a încerca lucruri noi, iar când vine vorba despre părul ei, nu se dă în lături de la nimic. Chiar dacă asta înseamnă să și-l coloreze diferit odată la câteva săptămâni. Acum a renunțat (încă o dată) la blondul platinat: Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru.

Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru

Cel care ne-a arătat tuturor că Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru este chiar hairstilistul ei, Chris Appleton. Acesta a publicat două fotografii cu vedeta și noul ei look.

Nuanța purtată de Kim nu este un albastru clasic, electric, ci un negru-albăstrui, așa cum îl descrie și Chris Appleton în postarea sa de pe Instagram: „Blue Black”.

https://www.instagram.com/p/Bj8FVL3hHMr/?taken-by=chrisappleton1

Schimbarea de look a vedetei pare să aibă legătură cu noua campanie de promovare a creațiilor lui Kanye, Yeezy Season 8.

Nu putem să nu observăm că marea inspirație pentru schimbările lui Kim este chiar Kanye West. Pentru el a trecut la blond platinat în urmă cu câteva luni, și aparent tot pentru el (și campania sa) a trecut la negru-albăstrui în prezent. Se știe deja că cei doi comunică foarte liber în legătură cu alegerile de stil pe care le fac.

Totuși, faptul că Kim Kardashian și-a vopsit părul albastru ar putea fi și o răzvrătire împotriva celei mai populare culori de păr ale verii 2018. Vedeta pare să înoate împotriva curentului și, în loc să încerce o nuanță mai deschisă de șaten sau blond, a preferat să treacă la o culoare extrem de închisă. O altă vedetă care s-a opus trendurilor de colorare a părului în această vară este Rita Ora, care s-a vopsit roșcată.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com