Kim Kardashian și-a revoltat fanii cu o nouă coafură

Kim Kardashian și-a revoltat fanii cu o nouă coafură

Kim Kardashian și-a schimbat (temporar) look-ul, însă nu asta i-a revoltat pe fani, care sunt deja obișnuiți cu stilul ei cameleonic atunci când vine vorba de păr. Felul în care și-a prezentat noua coafură este lucrul care i-a deranjat cel mai mult, și nu este prima oară când Kim ajunge în această ipostază.

Kim Kardashian a publicat un scurt video în care părul ei este împletit în multe codițe. „Mi-am făcut împletituri în stilul lui Bo Derek, și sunt foarte încântată”, a spus ea, în timp ce își arăta noul look.

Kim Kardashian și-a revoltat fanii cu o nouă coafură

Fanii de pe social media au reacționat instantaneu, acuzând-o de „cultural appropriation”. Acest termen face referire la acțiunea de a spune despre un lucru specific unei rase că aparține unei alte rase. Pentru a înțelege mai bine conceptul, am selectat câteva comentarii ale internauților, care le explică revolta.

„Nu sunt împletituri Bo Derek, sunt Cornrows africane”, „Ceea ce mă înfurie este faptul că le-a numit în stil Bo Derek, de parcă aceea era originea lor. Dacă încerci să porți cornrows africane, măcar ai suficient respect să le spui pe nume”, acestea au fost câteva dintre mesajele primite la postare.

Ultima oară când internauții au fost atât de furioși pe Kim a fost când vedeta a realizat acel pictorial în care o imită pe Jackie O.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com