Kim Kardashian și Chrissy Teigen și-au făcut modificări corporale temporare

Două postări recente făcute pe conturile de Instagram ale lui Kim Kardashian și Chirssy Teigen a stârnit confuzie printre fanii lor. Cele două celebrități și-au făcut modificări corporale temporare care, cel puțin în cazul lui Kim, arată bizar.

Care poate fi motivul pentru care Kim Kardashian și Chrissy Teigen și-au făcut modificări corporale temporare? Nu e niciun film Sci-Fi în desfășurare la Hollywood, însă este vorba despre un proiect artistic inedit.

Motivul pentru care Kim Kardashian și Chrissy Teigen și-au făcut modificări corporale temporare

Kim Kardashian și Chrissy Teigen și-au făcut modificări corporale temporare pentru a promova pe Instagram o expoziție de artă intitulată A. Human. organizată de Simon Huck.

Kim Kardashian și-a făcut o modificare corporală în formă de colier

Kim Kardashian și-a făcut o modificare corporală în formă de colier

Kim Kardashian pare că și-a implantat un colier în gât, așa că fanii au fost alarmați la început. De fapt, este vorba despre ceva temporar, care exprimă viziunea artistului despre cum vor arăta modificările corporale în viitor și cum ele vor lua locul accesoriilor.

Lui Chrissy Teigen pare că îi cresc aripi pe piep

Lui Chrissy Teigen pare că îi cresc aripi pe piep

Lui Chrissy Teigen pare că îi cresc aripi pe piept într-un selfie publicat pe ea pe Insta Stories. Explicația? „Când te gândești la viitor, te gândești la ceva întunecat, distopic – sunt toate aceste imagini care vin în minte. Nu am vrut să creez o lume utopică, dar cu siguranță am vrut să creez o lume optimistă, sau cel puțin, neutră”, a explicat Huck, potrivit Allure.

Din echipa care se ocupă de proiectul artistic fac parte regizorul de teatru Michael Counts, make-up artistul Ismaya Ffrench, și Nicola Formichetti, fost stilist pentru Lady Gaga, care a experimentat în trecut cu modificările corporale temporare. Expoziția se va deschide pe 5 septembrie în New York City.

Nu este prima oară când celebritățile ne surprind cu astfel de modificări corporale. Cara Delevingne a atras în trecut atenția cu un aspect inedit al urechii.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com