Kim Kardashian s-a vopsit blondă

Kim Kardashian s-a vopsit blondă: uite ce nuanță cool a ales

Kim Kardashian face mereu o schimbare de look pentru prezentările de modă importante la care ia parte. Cum New York Fashion Week tocmai a început, Kim nu putea neglija tradiția, așa că și-a făcut apariția cu părul vopsit într-o nuanță foarte cool de blond.

Kim nu ne surprinde prea des cu schimbări de look radicale. Totuși, a avut câteva momente, rare și scurte ce-i drept, în care a renunțat la părul ei șaten pentru nuanțe de blond. Însă cea pe care o poartă acum este ceva cu totul nou și diferit pentru ea și suntem sigure că nu este doar o perucă. Asta pentru că hairstylistul ei, Chris Appleton, a postat aseară un clip video pe Instagram din timpul pregătirilor lui Kim pentru New York Fashion Week, oferind detalii despre schimbarea de look a lui Kim.

„Vopsirea lui Kim blondă este ceva de care noi doi discutam de mult”, a declarat Chris Appelton pentru Glamour US. „Este o trecere minunată de la trendul părului super lung pe care Kim l-a început anul trecut în Paris. Am vrut un vibe total diferit și blondul platinat este un look atât de iconic, știam că Kim va arăta perfect cu el.”

Kim Kardashian s-a vopsit blondă

Însă de ce este atât de diferită această culoare de nuanțele de blond purtate de Kim la săptămânile de modă din alți ani? Subtonul. Dacă în trecut a ales blonduri platinate mai calde, nuanța de anul acesta are numai subtonuri reci, este foarte deschisă, aproape albă, cu reflexii argintii. Deși această nouă culoare este atât de diferită de stilul cu care ne-a obișnuit, Kim arată absolut superb cu noua culoare!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro