Kim Kardashian s-a tuns și părul ei este mai scurt ca niciodată

Kim Kardashian s-a tuns și părul ei este mai scurt ca niciodată

Să ții pasul cu transformările de look ale lui Kim Kardashian nu este lucru ușor. Vedeta este un adevărat cameleon, mai ales atunci când vine vorba de părul ei. După ce s-a vopsit roz, acum a revenit la brunet. În plus, Kim Kardashian s-a tuns și părul ei este mai scurt ca niciodată!

Primăvara și vara sunt două anotimpuri în care părul devine dintr-o dată mult prea lung și mult prea des. Ne ține de cald când tot ce vrem este o adiere răcoroasă, așa că cele mai curajoase dintre noi decid să îl tundă într-un bob chic, una dintre cele mai trendy tunsori ale anului. Aceeași decizie a luat-o și Kim Kardashian, care s-a tuns și pare să aibă părul mai scurt decât l-a avut vreodată.

Kim Kardashian s-a tuns și a revenit la brunet

În mai multe story-uri publicate recent pe profilul oficial de Instagram, Kim Kardashian pare că s-a tuns și s-a vopsit înapoi brunetă. Vedeta apare lângă Kanye la un eveniment de familie, și anume celebrarea zilei de naștere a surorii ei, Kourtney.

KimYe ♥️

O postare distribuită de Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) pe

Părul lui Kim Kardashian abia îi ajunge până la umeri, și deși vedeta a mai fost tunsă la lungime medie, de data aceasta tunsoarea pare a fi mai scurtă ca niciodată.

Tot într-unul dintre clipurile publicate de la petrecerea lui Kourtney, Kim Kardashian vorbește și despre un nou parfum din gama ei de cosmetice, KKW Beauty.

Kim and Allison

O postare distribuită de Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) pe

Fanii s-au entuziasmat atât la vestea că vedeta lor preferată, Kim Kardashian, s-a tuns și poartă cea mai cool tunsoare a primăverii, dar și la vestea că aceasta va scoate un nou parfum pe piață.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com