Kim Kardashian regretă că și-a făcut acest tratament facial

Kim Kardashian regretă că și-a făcut acest tratament facial

Tratamentele faciale de specialitate au ajuns în cea mai dezvoltată fază a lor de până acum, mulțumită evoluției rapide a tehnologiei. Vedetele le adoră și, pentru că au un buget generos la dispoziție, au ocazia să le testeze în premieră și să afle dacă funcționează cu adevărat.

Kim Kardashian este adepta procedurilor de înfrumusețare, și aproape că nu se dă în lături de la nimic. Totuși, tocmai de aceea, vedeta are un regret. Îi pare rău că a făcut un anumit tratament facial, la momentul la care l-a făcut, în 2013. Este vorba despre terapia numită „vampir”, și iată cum a motivat Kim regretul.

Kim Kardashian regretă că și-a făcut tratamentul facial numit „vampir”

 

Tonight on Kourtney & Kim Take Miami!!! #VampireFacial #kktm

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe


În 2013, un selfie în care Kim Kardashian are fața însângerată a făcut furori pe Instagram. Tocmai încercase terapia vampir, și a împărtășit cu fanii ei o mică etapă a tratamentului, pentru a le stârni curiozitatea să urmărească un nou episod al emisiunii familiei Kardashian.

Ce este tratamentul „vampir”

Tratamentele „vampir” nu mai sunt de mult noi, însă sunt încă foarte cerute la clinicile de înfrumusețare. Iată cum funcționează: un doctor îți ia sânge, apoi îl pune într-un aparat de centrifugare, pentru a extrage plasma bogată în trombocite. Apoi, acea plasmă îți va fi injectată în pielea de pe față, lucru care promite să îmbunătățească tonul și textura pielii și să reducă ridurile fine. În mod normal, doctorii recomandă ca înainte de terapie, pacienta să își administreze medicamente cu efect analgezic sau o cremă cu efect analgezic.

Recent, pe aplicația personală, Kim le-a dezvăluit fanilor că regretă acea terapie. „Acum câțiva ani, am auzit de o ”terapie vampir”, și am fost foarte intrigată”, a spus Kim. Apoi, vedeta a explicat că în acea perioadă a aflat că este însărcinată, așa că nu a fost posibil pentru ea să ia tratamentele analgezice care erau recomandate înainte de un astfel de tratament. Din această cauză, terapia a fost foarte dureroasă pentru ea. „A fost foarte greu și dureros pentru mine. Sincer, a fost cel mai dureros lucru pe care l-am simțit vreodată! Este singurul tratament pe care nu l-aș mai repeta”, a explicat vedeta.

Cu toate acestea, Kim nu desființează efectele benefice ale tratamentului vampir. „Chiar și dacă nu a fost pentru mine, știu că are foarte multe beneficii pentru piele. Kourtney este o mare fană a tratamentului și știu o grămadă de alți oameni care îl adoră”, a specificat.

Dacă te sperie ideea unui tratament în care propriul tău sânge îți este injectat în față, ai o mulțime de alte variante lipsite de durere, care îți vor face pielea mai luminoasă. Iată aici câteva predicții pentru viitorul frumuseții, dar și sugestii de tratamente testate de noi.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com