Kim Kardashian și make-up artistul ei au dezvăluit cum va arăta paleta de farduri de pleoape KKW x Mario

Kim Kardashian și make-up artistul ei au dezvăluit cum va arăta paleta de farduri de pleoape KKW x Mario

Toată lumea s-a entuziasmat la vestea că o nouă linie de produse KKW va fi lansată de Kim Kardashian în colaborare cu make-up artistul ei, Mario Dedivanovic. Înșiși cei doi au fost extaziați de noul proiect, și nu s-au putut abține să le dea fanilor un mic teaser pentru colecția care urmează să apară. Kim și Mario au dezvăluit cum va arăta paleta de farduri de pleoape KKW x Mario.

Kim Kardashian și make-up artistul ei, Mario Dedivanovic, au o relație foarte apropiată care durează de 10 ani. Artistul a vorbit despre cum a început totul aici, iar cu acest prilej a anunțat și că vor lansa în colaborare o linie de produse de machiaj. Deocamdată, Kim Kardashian și Mario au dezvăluit cum vor arăta fardurile de pleoape din colecția KKW x Mario, și se zvonește că aceasta va include și rujuri și glossuri.

Cum va arăta paleta de farduri de pleoape KKW x Mario

În videoclipul de prezentare, Kim Kardashian poartă pe pleoape un fard albastru închis, din paleta KKW x Mario.

În paletă mai sunt nuanțe neutre, rose gold, cărămiziu, auriu și nuanțe ciocolatii. Deocamdată, nu au fost publicate și imagini cu colecția de produse de machiaj pentru buze, însă probabil va fi vorba de rujuri nude și gloss-uri perfecte pentru primăvară.

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com