Kim Kardashian a luat exemplul surorii sale și are un nou look

Kim Kardashian a luat exemplul surorii sale și are un nou look

Săptămâna trecută, Khloe Kardashian spunea adio câtorva centimetri buni din părul său în favoarea unei tunsori aerisite, perfecte pentru vară. Kim Kardashian a luat exemplul surorii sale și are un nou look care o ajută să facă față verii.

Kim Kardashian este un adevărat cameleon al coafurilor, tunsorilor și culorilor. Vedeta experimentează mai mereu, iar de această dată a apelat la foarfeca renumitului hairstilist Chris Appleton. Acesta i-a redus destul de mult din lungime și i-a oferit o tunsoare hot conform tendințelor sezonului.

Kim Kardashian are un nou look

Kim Kardashian are acum un nou look: poartă un bob mediu îngrijit, tuns la nivelul umerilor, ușor mai scurt în spate decât în față.

https://www.instagram.com/p/Bl09VX6AoVn/?taken-by=chrisappleton1

„Cât de bombă arată Kim cu această nouă tunsoare extrem de fresh?”, a scris Chris Appleton pe contul său de Instagram, lăudându-se cu propria sa operă: noul look al  vedetei.

Fanii lui Kim au primit cu o mulțime de complimente noul look. „Nimeni nu poate purta un bob mai bine decât Kim Kardashian, este noul ei look semnătură”, i-a scris o admiratoare. „Arată minunat”, i-a mai scris un fan.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că noul look al lui Kim a venit la doar câteva zile după tunsoarea lui Khloe, internauții au făcut o comparație între Kim și Kylie. „A copiat-o pe Kylie”, spun câțiva dintre ei, în rubrica de comentarii.

Fie că noua tunsoare a lui Kim a fost inspirată din look-urile surorilor ei sau nu, cert este că bobul este în fruntea tendințelor estivale. Irina Shayk a trecut de la părul lung la un bob scurt cu breton și arată superb, Selena Gomez a purtat un bob scurt în această vară, iar Jennifer Lopez s-a tuns cu o oră înainte de Met Gala 2018 și poartă acum un bob mediu. Vedetele au început să poarte acest look una câte una, și nu este de mirare. Această tunsoare este schimbarea perfectă de look pentru vară: te scapă de greutatea părului dar și de acea senzație de căldură permanentă pe gât.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com