Kim Kardashian își va lansa propria linie de machiaj

După ce recent a colaborat cu sora sa, Kylie, pentru linia acesteia de machiaj, Kim a hotărât să își lanseze propria linie de machiaj care îi va purta numele: KKW Beauty.

Kim Kardashian le-a făcut o surpriză mai mult decât plăcută fanilor ei, care o admiră pentru machiajul său. Printr-o postare pe Instagram, Kim a a anunțat lansarea unei colecții de machiaj care îi poartă numele și care va apărea pe piață pe 21 iunie.

https://www.instagram.com/p/BVSftcdFeve/

Colecția lui Kim va fi realizată de aceeași producător ca și cea a lui Kylie, iar din componența ei nu va lipsi ceva cât se poate de previzibil. Într-un interviu acordat Forbes Women’s Summit, Kim Kardashian a dezvăluit că din colecție va face parte și o gamă de kit-uri de contouring ce vor fi vândute exclusiv pe site-ul dedicat noii linii pentru început.

„După 10 ani în care am fost machiată zilnic (de make-up artiști), am pus toate acele cunoștințe în acțiune și în producție”, a spus ea cu aceeași ocazie.

Nu este prima dată când Kim Kardashian se implică în colecții de beauty: a făcut parte din coleția Khroma Beauty, lansată cu surorile Khloe și Kourtney și are o colabrare recentă cu sora ei Kylie pentru o linie de rujuri nude. Totuși, ne așteptăm ca propria ei colecție să dărâme orice record de vânzare rapidă.

Descoperă în galeria foto produsele la care să te aștepți de la colecția KKW a lui Kim Kardashian!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro