Kim Kardashian a publicat cele mai îndrăznețe fotografii nud pentru a-și promova noul parfum

Kim Kardashian a publicat cele mai îndrăznețe fotografii nud pentru a-și promova noul parfum

Kim Kardashian a cele mai îndrăznețe fotografii nud ale ei până acum, și a arătat aproape tot fanilor curioși. Scopul? Vedeta a vrut să își promoveze noul parfum, și cu siguranță a reușit să atragă atenția.

Este deja faimoasă pentru faptul că nu se sfiește să se arate în toată splendoarea pe rețelele sociale, în ciuda faptului că mulți o critică pentru acest lucru. Kim Kardashian a publicat noi fotografii în care apare nud, și sunt cele mai îndrăznețe de până acum. Imaginile au fost postate pe Twitter tocmai pentru a-și promova noul parfum, care se va numi KKW Body.

Noul parfum Kim Kardashian, promovat cu fotografii nud

Ce legătură este între fotografiile nud ale lui Kim Kardashian și noul ei parfum? Acesta se va numi KKW Body iar recipientul a fost creat după asemănarea trupului vedetei.

„Parfumul pe care îl voi lansa în mai, KKW Body, este minunat. Este o sculptură, practic, a corpului meu”, a declarat Kim Kardashian, citată de Allure.

Noul parfum al lui Kim va fi unul pentru femei, și potrivit descierilor vedetei, va mirosi „așa cum mi se pare că miroase auriul, deși aceea este o culoare și ceva care pur și simplu luminează”.

Fotografiile nud publicate de Kim Kardashian cu siguranță au reușit să ne facă pe toți curioși în legătură cu noul ei parfum, KKW Body. Acesta va fi lansat la finalul acestei luni.

În afara fotografiilor sexy, Kim le-a mai dat fanilor și câteva mici indicii despre noul KKW Body. Vedeta a înlăturat dubiile potrivit cărora această gamă va conține mai multe parfumuri, precum celelalte lansate de ea Crystal Gardenia și Kimoji Hearts. KKW va fi „un singur parfum”, așa cum a spus Kim. În plus, ea a dezvăluit și că lucrează la un alt parfum unisex, deși acesta va fi unul feminin – fotografiile nud publicate de Kim Kardashian vorbesc de la sine în acest caz!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com