Kim Kardashian a selectat femei cu celulită pentru campania de lansare a noilor ei parfumuri

Kim Kardashian a selectat femei cu celulită pentru campania de lansare a noilor ei parfumuri

Pentru sticla parfumului KKW Body, Kim Kardashian a ales să pozeze ea însăși ca model, iar recipientul a fost realizat după formele generoase ale trupului ei. Pentru cele mai noi două lansări în materie de parfumerie, Kim Kardashian a avut o altă abordare, și a selectat femei cu celulită să ia parte din campanie.

Pentru campania de promovare a noilor creații, KKW II și KKW III, Kim Kardashian a selectat femei cu celulită să pozeze nud. Într-un interviu acordat Refinery29, vedeta a dezvăluit că multe dintre ele nu lucrează ca modele profesioniste, ci sunt femei obișnuite care au fost entuziasmate să facă parte din proiect.

Kim Kardashian a selectat femei cu celulită pentru campania de lansare a noilor ei parfumuri

„Vorbeam cu câteva prietene ale mele, și văzusem câțiva oameni care au recreat campania KKW Body, și m-am gândit, știi ce? Nu este întotdeauna despre corpul meu”, și-a explicat Kim Kardashian decizia de a selecta femei cu celulită și forme diverse pentru noua campanie. „Sticla este, evident, în forma corpului meu, dar întotdeauna sărbătoresc și iubesc femeile încrezătoare, indiferent ce forme sau dimensiuni au”, a mai spus Kim.

View this post on Instagram

#KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Cum a ales modelele pentru campanie? „Am vrut doar oameni care se simt confortabil să facă acest shooting, pentru că este un shooting nud. Așa că am ales câteva fete care am simțit că transmit asta și că erau entuziasmate să o facă. Și nu, nu sunt toate modele profesioniste. A fost doar o combinație potrivită de oameni și prieteni ai fotografului [Eli Russell Linnetz] și oameni care erau încrezători și voiau să fie în această campanie”, a explicat ea.

Prin intermediul campaniei, Kim urmărește să transmită un mesaj pozitiv: „Să fii încrezătoare în propria ta piele – cred că întotdeauna am pus accent pe acest mesaj. În revistele la care mă uitam, toată lumea era foarte înaltă și slabă și nu simțeam că am ceva care să îmi reprezinte corpul cu forme când eram mică. Așa că am vrut doar să arăt o campanie care sprijină femeile de toate formele să se simtă încrezătoare”.

View this post on Instagram

11.02.18 #KKWBODY

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Lui Kim i s-a părut important ca fotograful să surprindă și imperfecțiunile modelelor, precum celulita sau vergeturile. „Când un paparazzi îți face poză și ai celulită, ceea ce știi că mi s-a întâmplat înainte cu siguranță, pozele apăreau pe coperta revistelor cu titluri de genul, „Cel mai urât corp al săptămânii” sau „Uitați cât de îngrozitor arată”. Întotdeauna apasă pe greu pe suflet când vezi lucruri de genul ăsta și văd asta întâmplându-se multor femei, și niciodată nu am considerat că este corect. Așa că să o arăt într-un mod artistic a fost ceva frumos, și chiar am vrut să arăt oamenilor că poți fi frumoasă indifernt dacă ai vergeturi sau celulită”, a explicat ea.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com