Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay

Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay

Anunțul lui Kim Kardashian că urmeze să lanseze o nouă colecție KKW Beauty a creat controverse. Vedeta este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay, iar internetul s-a împărțit în două tabere: una care o susține, alta care o desființează.

În urmă cu două zile, Kim Kardashian a dezvăluit că lansează o nouă colecție de produse de machiaj, atât pe pagina personală de Instagram, cât și pe cea a brandului KKW Beauty. Anunțul a venit la câteva săptămâni după ce Internetul a descoperit că Urban Decay va lansa o nouă colecție Naked numită Cherry.

Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat colecția Urban Decay Naked Cherry

La anunțul lansării noii colecții, Kim Kardashian a menționat și de unde și-a luat inspirația. „Noua mea colecție Cherry Blossom este aproape gata și este inspirată din dragostea mea pentru frumoșii copaci roz (petrecerea de baby shower pentru Chi a fost cu tematică de flori de cireș!) Colecția include o paletă de fard de pleoape cu 10 nuanțe, 3 blushuri, 8 rujuri și 3 creioane-contur pentru buze în nuanțe frumoase de roz și berry. Sunt atât de entuziasmată să vedeți această frumoasă colecție!”, a scris Kim, pe profilul personal.

https://www.instagram.com/p/BnjoJULl-42/?taken-by=kimkardashian

Ulterior, pe pagina brandului a fost publicată și o imagine cu toate produsele din colecție, cu anunțul că aceasta va fi lansată pe 14 septembrie.

https://www.instagram.com/p/Bnj9iXAg3Eq/?taken-by=kkwbeauty

Cum era de așteptat, în rubrica de comentarii la postările despre colecția KKW Cherry Blossom au apărut dezbaterile: a copiat Kim Kardashian brandul Urban Decay? Fanii au subliniat că asemănările nu sunt doar de tematică, dar și de culori și nuanțe.

https://www.instagram.com/p/BnToieUH384/?taken-by=urbandecaycosmetics

Cu o săptămână în urmă, Urban Decay a confirmat oficial lansarea unei colecții Naked Cherry și a publicat mai multe imagini cu produsele care urmează a fi lansate. Data lansării nu a fost, însă, specificată, iar fanii așteaptă încă mai multe detalii.

În ciuda acuzelor venite la adresa lui Kim Kardashian că ar fi copiat această colecție Urban Decay, au existat și voci care i-au venit în apărare. „Mă îndoiesc că Kim a văzut colecția Cherry de la Urban Decay și a produs o întreagă colecție de machiaj în doar o săptămână”, a scris o utilizatoare.

https://www.instagram.com/p/Bb98AsHFqyh/?utm_source=ig_embed

Mai mult decât atât, Kim a menționat în postarea inițială de pe Instagram că inspirația ei a fost chiar petrecerea de baby shower pe care și-a organizat-o când era gravidă cu Chicago West și pentru care a ales tematica florilor de cireș. Aceasta a avut loc în noiembrie 2017, cu mai bine de jumătate de an înainte ca Urban Decay să anunțe lansarea colecției Naked Cherry.

Foto: Hepta/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com