Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay - Glamour.ro
13492195
post-template-default,single,single-post,postid-13492195,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay

Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay

Anunțul lui Kim Kardashian că urmeze să lanseze o nouă colecție KKW Beauty a creat controverse. Vedeta este acuzată că ar fi copiat o colecție Urban Decay, iar internetul s-a împărțit în două tabere: una care o susține, alta care o desființează.

În urmă cu două zile, Kim Kardashian a dezvăluit că lansează o nouă colecție de produse de machiaj, atât pe pagina personală de Instagram, cât și pe cea a brandului KKW Beauty. Anunțul a venit la câteva săptămâni după ce Internetul a descoperit că Urban Decay va lansa o nouă colecție Naked numită Cherry.

Kim Kardashian este acuzată că ar fi copiat colecția Urban Decay Naked Cherry

La anunțul lansării noii colecții, Kim Kardashian a menționat și de unde și-a luat inspirația. „Noua mea colecție Cherry Blossom este aproape gata și este inspirată din dragostea mea pentru frumoșii copaci roz (petrecerea de baby shower pentru Chi a fost cu tematică de flori de cireș!) Colecția include o paletă de fard de pleoape cu 10 nuanțe, 3 blushuri, 8 rujuri și 3 creioane-contur pentru buze în nuanțe frumoase de roz și berry. Sunt atât de entuziasmată să vedeți această frumoasă colecție!”, a scris Kim, pe profilul personal.

Ulterior, pe pagina brandului a fost publicată și o imagine cu toate produsele din colecție, cu anunțul că aceasta va fi lansată pe 14 septembrie.

Cum era de așteptat, în rubrica de comentarii la postările despre colecția KKW Cherry Blossom au apărut dezbaterile: a copiat Kim Kardashian brandul Urban Decay? Fanii au subliniat că asemănările nu sunt doar de tematică, dar și de culori și nuanțe.

Cu o săptămână în urmă, Urban Decay a confirmat oficial lansarea unei colecții Naked Cherry și a publicat mai multe imagini cu produsele care urmează a fi lansate. Data lansării nu a fost, însă, specificată, iar fanii așteaptă încă mai multe detalii.

În ciuda acuzelor venite la adresa lui Kim Kardashian că ar fi copiat această colecție Urban Decay, au existat și voci care i-au venit în apărare. „Mă îndoiesc că Kim a văzut colecția Cherry de la Urban Decay și a produs o întreagă colecție de machiaj în doar o săptămână”, a scris o utilizatoare.

View this post on Instagram

Cherry Blossom heaven 🍒🌸

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mai mult decât atât, Kim a menționat în postarea inițială de pe Instagram că inspirația ei a fost chiar petrecerea de baby shower pe care și-a organizat-o când era gravidă cu Chicago West și pentru care a ales tematica florilor de cireș. Aceasta a avut loc în noiembrie 2017, cu mai bine de jumătate de an înainte ca Urban Decay să anunțe lansarea colecției Naked Cherry.

Foto: Hepta/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com