Kim Kardashian, criticată de fani pentru aspectul unghiilor de la picioare

Kim Kardashian, criticată de fani pentru aspectul unghiilor de la picioare

Kim Kardashian este un guru al frumuseții și un trendsetter în ceea ce privește tot ce ține de beauty. Probabil acesta este și motivul pentru care este criticată fără milă dacă face o greșeală estetică în public. Kim Kardashian a fost criticată de fani pentru aspectul unghiilor de la picioare.

Recent, Kim a publicat o fotografie de la plajă, în care își arăta corpul tonifiat.Deși e greu să mai observi altceva când ai o imagine atât de sexy în față, fanii au dat „zoom” pe picioarele vedetei și au descoperit un amănunt inestetic.

Fanii s-au arătat dezgustați de unghiile de la picioare ale lui Kim Kardashian

 

Deși imaginea publicată de Kim Kardashian avea scopul de a-i arăta mulțumire antrenorului care a ajutat-o să își tonifice trupul, fanii s-au arătat dezgustați de unghiile ei de la picioare. Reacțiile au venit imediat pe Twitter, și din ce în ce mai mulți utilizator au observat detaliul neplăcut.

 

„Te iubesc, dar așa arată unghia ta de la picior??”, i-a scris o utilizatoare. „Acea unghie de la picior arată ca o cangrenă”, i-a scris altcineva. „OMG, are toți banii din lume dar nu poate să-și facă pedichiura”, a mai comentat cineva, pe Twitter.

Ulterior, pentru a le da peste nas răutăcioșilor, Kim a publicat o nouă fotografie pe Instagram cu pedichiura ei perfectă, pe plajă, în nisip.

Ca să nu pățești și tu ceea ce a pățit Kim Kardashian, urmează acești 3 pași simpli pentru o pedichiură ca la salon!

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com