Kim Kardashian spune că această cremă a scăpat-o de celulită

Kim Kardashian spune că această cremă a scăpat-o de celulită

Când vine vorba de trucuri și sfaturi de beauty, Kim Kardashian este o adevărată oază de înțelepciune. În fond, ea este responsabilă pentru numeroase trenduri, precum strobing sau contouring, așa că atunci când împărtășește cunoștințele ei din domeniu, suntem numai urechi. Acum, Kim Kardashian a dezvăluit care este crema ei preferată împotriva celulitei.

Celulita este inamicul multora dintre noi, și, de ce să nu recunoaștem, am încerca orice pentru a scăpa de ea. Așa că atunci când Kim Kardashian a dezvăluit ce cremă folosește împotriva celulitei, am vrut imediat să vedem despre ce este vorba.

Ce cremă împotriva celulitei folosește Kim Kardashian

Kim crede că a găsit un produs miraculos și susține că această cremă a scăpat-o de celulită. Este vorba despre Detox Cellulite Cream de la Seaweed Bath Co., un produs care costă aproximativ 60 de lei.

Crema promite să „hidrateze în profunzime și să detoxifice pielea, lăsând-o mai catifelată și mai fermă”. Cum funcționează? Produsul conține ingrediente naturale stimulante, precum rozmarinul și menta. În plus, formula are la bază alge marine ce conțin peste 65 de vitamine și minerale, iar acestea ajută la procesul de detoxifiere.

Totuși, ceea ce face crema eficientă poate fi conținutul de extract de cafea verde, un ingredient cunoscut deja pentru efectul de diminuare a celulitei. În combinație cu acidul hialuronic, toate ingredientele formulei catifelează pielea și promit să te scape de aspectul de coajă de portocală.

Cel mai probabil, Kim Kardashian aplică crema anti-celulitică prin masaj viguros, care ajută la rândul lui în lupta cu această afecțiune a pielii.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com