Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul

Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul

Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul cu care ea și surorile ei lucrau de ani de zile, încă dinainte să devine faimoase. Ulterior, atât surorile Kim cât și surorile Jenner i-au dat unfollow pe Instagram și alte conturi de social media.

Motivul pentru care Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul? Se pare că nu mai colaborau de luni de zile, pentru că nu se mai „potriveau”.

Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul

Sursele spun că Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul, pe Joyce Bonneli, pe cale amiabilă. Cele două nu mai lucrau împreună de luni de zile iar motivul ar fi că nu surorile Kardashian-Jenner nu o mai considerau „potrivită”.

Iar deși nu ar fi existat un conflict, se pare că întreaga familie a rupt complet legăturile cu ea. Surorile Kardashian-Jenner i-ar fi dat unfollow pe social media, chiar și prietena cea mai bună a lui Khloe, Malika Haqq, potrivit Female First.

„Familia nu mai vorbește cu ea. Ea nu a mai lucrat cu ele de luni de zile. Decizia a fost luată amiabil. Pur și simplu au încetat să mai lucreze cu ea pentru că nu o mai văd ca fiind potrivită”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. În ultima perioadă, Kim colabora intens cu make-up artistul Mario Dedivanovic, împreună cu care a lansat chiar și o linie de produse de machiaj KKW x Mario.

Nu se știe adevăratul motiv pentru care Kim Kardashian și-a concediat make-up artistul, însă faptul că toată familia a decis să nu o mai urmărească pe social media este un semnal de alarmă. Kim Kardashian obișnuiește să facă acest lucru cu persoanele care îi greșesc ei sau surorilor sale. De exemplu, odată cu izbucnirea scandalului conform căruia Tristan Thompson ar fi înșelat-o pe Khloe, Kim Kardashian i-a dat unfollow pe Instagram lui Tristan.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com