Kendall Jenner și-a făcut un tatuaj (la beție) pe care acum îl regretă

Kendall Jenner și-a făcut un tatuaj (la beție) pe care acum îl regretă

Ce poate fi mai rău decât un tatuaj pe care îl regreți? Un tatuaj pe care ți l-ai făcut în stare de ebrietate! Kendall Jenner a simțit asta pe pielea ei, și a dezvăluit că regretă tatuajul pe care și l-a făcut anul trecut, după o noapte în care a consumat alcool alături de prietenii ei.

În urmă cu câteva luni, Kendall Jenner le-a arătat fanilor un nou tatuaj. Vedeta a publicat o fotografie în care i se poate vedea cuvântul „meow” scris pe interiorul buzei inferioare. Totuși, povestea din spatele acestui tatuaj a dezvăluit-o abia acum, recunoscând, la emisiunea lui Ellen Degeneres, că a fost o decizie pe care o regretă.

Cum arată tatuajul din interiorul buzei lui Kendall Jenner

Cum arată tatuajul din interiorul buzei lui Kendall Jenner

Cum arată tatuajul din interiorul buzei lui Kendall Jenner

„A fost literalmente primul lucru care mi-a trecut prin cap”, a spus Kendall Jenner, despre cuvântul „meow” pe care și l-a tatuat pe interiorul buzei. Apoi a recunoscut că nu a fost cea mai bună decizie să își facă acest tatuaj. „Eram beată! Eram beată! Nu gândeam limpede”, i-a spus lui Ellen Degeneres.

Kendall Jenner nu este la primul tatuaj. Fotomodelul mai are încă două tatuaje, mici și subtile, ambele făcute cu cerneală albă. Kendall a scris despre ele în trecut, pe aplicația ei: „Îmi plac mult tatuajele. În prezent am două (la acel moment nu avea tatuajul de pe buză, n.r.): sunt ambele în cerneală albă pe cele două degete mijlocii ale mele. Cel de pe mâna dreaptă este o inimioară care reprezintă un îngrer, iar cel de pe mâna stângă este o inimă frântă – într-un fel, latura mea malefică”.

În orice caz, tatuajul de pe interiorul buzei lui Kendall Jenner nu poate fi văzut decât dacă vedeta alege să îl arate cuiva. Astfel, chiar dacă regretă decizia, cel puțin tatuajul nu este evident și la vedere tot timpul!

Foto: Hepta, Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com