Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People's Choice Awards

Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People’s Choice Awards

Dacă ești o makeup lover în continuă căutare de noi idei de machiaj, avem inspirația perfectă pentru tine. Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People’s Choice Awards, și credem că look-ul purtat de ea se va transforma într-un trend major sezonul acesta.

Makeup artistul Mary Phillips s-a bazat foarte mult pe minimalism și simplitate, și a realizat un look surprinzător pentru Kendall Jenner. Eyelinerul a fost vedeta, însă de această dată nu a fost vorba vorba de clasicul machiaj cat-eye.

Kendall Jenner a purtat eyelinerul într-un mod surprinzător la People’s Choice Awards

Cu un strop de culoare și câteva dungi abstracte de eyeliner, makeup artistul Mary Phillips a creat un machiaj surprinzător pe care Kendall Jenner l-a purtat pe covorul roșu la People’s Choice Awards. Un grafism incomplet a fost suficient pentru a sparge monotonia și, cu siguranță, ne-a atras tuturor atenția.

https://www.instagram.com/p/BqEdNjmlCpI/

„Gândește verde. Kendall Jenner pentru People’s Choice Awards”, a scris makeup artistul Mary Phillips în descrierea fotografiei cu Kendall pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram. Ochii căprui ai vedetei au fost puși în evidență cu ajutorul unui eyeliner verde, aplicat într-un mod neconvențional.

La baza look-ului purtat de Kendall a stat un ten impecabil, mat, subtil conturat, un lipstick neutru, cremos, și un eyeliner verde poziționat în locuri surprinzătoare: în colțul intern al ochiului, sub sprâncene, și pe pleoapa inferioară, chiar pe mijloc.

https://www.instagram.com/p/BqF5ne5lWLv/

Accentele verzi au complimentat armonios ochii căprui ai lui Kendall, fără să îi eclipseze. „Poziționarea eyelinerului a fost uniformă, dar de asemenea haotică și neobișnuotă”, a explicat Phillips, conform Refinery29.  „Am vrut să iau lungimea clasică de eyeliner și să o descompun în trei secțiuni, pe care să le plasez pe trei niveluri diferite ale ochiului”, a mai explicat makeup artistul.

Look-ul creat de Phillips pentru Kendall Jenner este ultra glam și cu siguranță îl vom mai vedea la pasionatele de beauty sezonul acesta, în special pe Instagram.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com