Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile

Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile

Părul lui Kate Middleton este o sursă de inspirație pentru multe dintre noi. După ce am aflat secretul ei pentru coafuri mereu perfecte, dar și trucul pentru un păr plin de volum, ne surprinde vestea că Ducesa de Cambridge a făcut o schimbare radicală: s-a tuns și și-a donat părul.

Kate Middleton și-a donat părul unei fundații caritabile numite Little Princess Trust, care se ocupă cu fabricarea perucilor pentru copiii care și-au pierdut părul din cauza bolii. Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care Ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul și a trecut de la șuvițele sale lungi până la jumătatea spatelui, la un bob la nivelul umerilor.

Vogue scrie că părul tuns la acel moment a fost donat în mod anonim către Little Princess Trust, dar reprezentanții fundației au ținut neapărat să-și arate recunoștința. „Evident, suntem cu toții absolut încântați că [Ducesa de Cambridge] și-a donat părul, și suntem foarte recunoscători de asemenea, la fel cum suntem recunoscători față de toți cei care aleg să susțină fundația în acest mod, și foarte mulți oameni o fac”, a declarat purtătorul de cuvânt Helen Creese. „Este un gest atât de altruist, în orice caz, să îți donezi părul pentru a ajuta un copil bolnav sau un tânăr adult”, a mai declarat Creese.

Kate Middleton și-a donat părul, și oricine poate lua exemplul ei. În România, acest lucru este posibil prin intermediul saloanelor Beauty District, care oferă în fiecare miercuri un Brave Cut gratuit.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com