De ce Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate?

De ce Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate?

Kate Middleton a participat din nou la un eveniment public, după ce a fost în concediu de maternitate timp de cinci luni. Ducesa de Cambridge ne-a surprins cu o nouă tunsoare subtilă, dar de efect. De ce Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate?

Ducesa de Cambridge este un exemplu de stil, pentru pasionatele de fashion, dar și un beauty idol al cărei păr strălucitor ne stârnește mereu admirația. Am observat că Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate, și se pare că nu suntem singurii. Iată care este motivul pentru care face mereu o mică schimbare.

De ce Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate

Ducesa de Cambridge s-a întors recent din concediul de maternitate, după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, Prințul Louis. Pentru prima apariție după lunga pauză, Kate a ales să își tundă câțiva centimetri din păr (și credem chiar că și-a făcut șuvițe). O astfel de schimbare a existat și după ce Ducesa i-a adus pe lume pe Prințul George și Prințesa Charlotte.

Acestea fiind spuse, cine ar putea explica cel mai bine de ce Kate Middleton își schimbă mereu look-ul după un concediu de maternitate, dacă nu hairstilistul ei, James Johnson. „După ce își petrec nouă luni simțindu-se obișnuite, femeile sunt adesea disperate să se simtă noi încă o dată”, a dezvăluit el, conform Femail.

„O modalitate minunată pentru a face asta este cu o coafură nouă, inclusiv o culoare pe care ți-ai dorit-o pe tot parcursul sarcinii”, a mai explicat hairstilistul.

După ce s-a născut primul ei fiu cu Prințul William, Prințul George, Kate a avut un concediu de maternitate de numai o lună de zile, iar la întoarcere buclele ei erau diferite. „Când Kate s-a întors la muncă, a apărut cu un păr considerabil mai deschis la culoare, aranjat în bucle mai strânse decât lookul ei obișnuit”, a dezvăluit Johnson.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com