Justin Bieber și „sutele de ore de muncă” transformate în tatuaje pe corpul său

Justin Bieber și „sutele de ore de muncă” transformate în tatuaje pe corpul său

Justin Bieber s-a transformat într-o pânză umană pentru operele de artă ale tattoo artiștilor săi. Noi am pierdut de mult numărătoarea tatuajelor de pe corpul lui, și probabil că nici cântărețul nu le mai ține evidența. Totuși, un lucru e sigur: se mândrește cu cele pe care le are, fiindcă tocmai a publicat o fotografie care vorbește de la sine.

Tatuajele au devenit un adevărat trend de beauty în ultimii ani, însă pentru Justin Bieber, sunt mai mult decât o modă trecătoare. Cântărețul și-a acoperit o mare parte din corp cu desene care au semnificații profunde pentru el.

Tatuajele lui Justin Bieber

„Dacă tatuajele nu erau dureroase, toată lumea le-ar avea. Ei bine, poate nu chiar toată lumea! Mai bine de o sută de ore de muncă grea pe corpul meu, și nu îl regret pe niciunul (niciun tatuaj)… Iubesc absolut arta și mi-am făcut corpul o pânză, este foarte distractiv”, a scris Justin Bieber, despre tatuajele lui.

În imaginea publicată recent pe Instagram se văd doar o parte din tatuajele pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Sunt foarte vizibile unele dintre cele mai faimoase desene de pe corpul său, precum ursul de pe piept sau sintagma „Son of God” de pe abdomen. Totuși, în cadrul surprins de cântăreț nu este vizibil un anumit tatuaj, și anume portretul fostei sale iubite, Selena Gomez. Acesta se află pe încheietura mâinii stângi, însă Justin nu a surprins tatuajul respectiv în fotografia publicată.

Justin Bieber are peste 60 de tatuaje, și avem motive întemeiate să credem că nu se va opri aici, artistul fiind pasionat de această formă de artă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com