Justin Bieber are un look nou inspirat din anii '80

Justin Bieber are un look nou inspirat din anii ’80

Dacă îl știi pe Justin Bieber de la începutul carierei sale muzicale, probabil și acum ți-l amintești cu acea față copilăroasă, încadrată de o tunsoare tip castron. Stilul lui a evoluat de-a lungul anilor, iar acum, Justin Bieber are un look nou inspirat din anii ’80.

Ținutele și look-urile ieșite din comun ale lui Justin Bieber și ale logodnicei lui, Hailey Baldwin, au atras atenția miercuri seară, la un restaurant din Los Angeles, California. Justin Bieber are un look nou care ne face să simțim o nostalgie profundă față de anii ’80.

Justin Bieber are un look nou inspirat din anii ’80

Când spunem că noul look al lui Justin Bieber este inspirat din anii ’80, nu ne referim doar la outfitul pe care parcă și l-a alcătuit după ce a citit ghidul nostru vestimentar (10 tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019). Vorbim, desigur, despre coafura pentru care a optat, pe care a accesorizat-o cu o șapcă, dar și despre elefantul din încăpere.

Mustața lui Justin Bieber pare scoasă din anii '80

Mustața lui Justin Bieber pare scoasă din anii ’80

Cel mai mult ne-a atras atenția mustața lui Justin Bieber, care a lipsit o perioadă din peisaj după ce Hailey Baldwin i-a sugerat să scape de ea. Acum, mustața cântărețului a revenit în forță, iar în combinație cu tunsoarea și outfitul alese, pare scoasă fix din anii ’80.

Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au asortat outfiturile

Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au asortat outfiturile

Hailey s-a asortat, la rândul ei, cu Justin, și a creat aceeași impresie cu ajutorul unui hanorac oversized. Ne-a cucerit și lipsa totală a machiajului, înlocuită cu un healthy glow, și lejeritatea cu care fotomodelul și-a prins un coc în vârful capului.

Nu ne mai miră potrivirea dintre Hailey Baldwin și Justin Bieber. Cei doi s-au logodit în luna iulie, iar acum își planifică meticulos nunta (iată când va avea loc romanticul eveniment). În plus, Justin Bieber a vorbit atât de frumos despre logodna cu Hailey, că ne-a topit inimile.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com