Julia Roberts poartă acum un blond mai deschis ca niciodată

Julia Roberts poartă acum un blond mai deschis ca niciodată

Sunt multe filme la care ne gândim atunci când ne răsună în minte numele Juliei Roberts. De cele mai multe ori, însă, probabil că ți-o imaginezi roșcată sau cu părul castaniu. Acum, Julia Roberts poartă un blond mai deschis ca niciodată, și arată superb.

La finalul anului trecut, Julia Roberts revenea la look-ul său iconic din anii ’90, devenind roșcată. Actrița pare că și-a dorit un look mai lejer și mai luminos pentru vară, căci poartă acum cel mai deschis blond de până acum.

Julia Roberts s-a vopsit blond deschis

Aparițiile publice recente ale Juliei Roberts sugerau că actrița s-a atașat de un castaniu cald, natural, uniform. Cam pe la jumătatea verii, Julia a decis să se alăture rețelei sociale Instagram, unde prima poză publicată o înfățișează purtând o nuanță deschisă, aurie, de blond.

View this post on Instagram

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Și coafura Juliei, beach waves lejere, este în topul tendințelor de vară, iar look-ul o prinde excelent.

Se pare că cel care se ocupă de părul actriței este hairstilistul Serge Normant, cu care Julia a publicat o fotografie pe Instagram cu textul: „My Mane Man. Muncește din greu”.

View this post on Instagram

My Mane Man. Hard at work. #26years

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

La rândul său, hairstilistul a publicat pe profilul personal o imagine cu noul look purtat de Julia Roberts: beach waves aurii.

https://www.instagram.com/p/BlytHU3HWuy/?taken-by=sergenormant

Însă se pare că Normant nu este cel care s-a ocupat de colorarea părului Juliei, ci doar de buclele sale. Specialista în colorare Myka Harris este cea căreia i se datorează noul look al actriței, iar schimbarea a avut loc la 11 iunie – atunci a fost publicată de Myka pe profilul de Instagram pentru prima oară.

View this post on Instagram

Reposting this from the lovely @genevieveherr . New blonde color change for Julia (from AUBURN!), styled by the one and only @sergenormant . . . Drastic color changes can be quite stressful for a colorist, but over time I've developed a calm and methodical approach that (eventually) gives me the natural and realistic result I need, while keeping the hair strong and healthy (the most important part!). Biggest tip- go gently, in multiple sessions. Do not be pressured by drastic and unrealistic before and after pics on Instagram. Those photos usually don’t depict the dozens of hours of work, and they are often heavily edited. In real life, things take time. Really visualize your end result, and slowly and deliberately paint your way there. . . It's so exciting and satisfying seeing the end result. Not to mention some of my favorite humans in one video. Thanks for posting Genevieve! #colorbykadilee

A post shared by MYKA HARRIS + KADI LEE (@highbrowhippie) on

„Nouă culoare de blond pentru Julia (de la nuanța Auburn!), coafată de unicul Serge Normant. Schimbările drastice de culoare pot fi destul de stresante pentru  un specialist în colorare, dar cu timpul am dezvoltat un calm și o abordare metodologică care, în cele din urmă, îmi dă rezultatul natural și realist de care am nevoie, păstrând părul puternic și sănătos”, a scris atuncy Myka.

Julia Roberts poartă cea mai deschisă nuanță de blond de până acum iar noul look este perfect pentru acest sezon.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com