Jessica Chastain are un truc genial care va schimba modul în care aplici parfumul

Jessica Chastain are un truc genial care va schimba modul în care aplici parfumul

Când te gândești la parfumul tău preferat, probabil te gândești la acea poțiune care îți poate schimba prin magie starea de spirit. Imaginează-ți dacă mirosul lui ar putea rezista întreaga zi, sau mai mult, dacă l-ai resimți periodic pe tot parcursul zilei. Jessica Chastain are un truc genial de aplicare a parfumului.

Jessica Chastain este imaginea parfumului Woman de la Ralph Lauren, așa că avem încredere în trucul ei pentru a face mirosul să reziste pe durata întregii zile.

Jessica Chastain are un truc genial pentru a face parfumul să reziste

Într-un interviu acordat Vogue, Jessica Chastain a vorbit despre feminitate, frumusețe, și a dezvăluit un truc neașteptat care va schimba modul în care aplici parfumul.

„Suntem într-o perioadă cu adevărat interesantă și definiția a ce înseamnă să fii feminină evoluează. Cred că obișnuiam să o vedem ca ceva care ne poate limita, cum ar trebui să fie o femeie și cum ar trebui să se prezinte”, a explicat actrița. „Acum, învățăm că este mai puțin despre felul în care ne prezentăm din punct de vedere fizic. Asta este pentru mine ce înseamnă feminitatea, să fii confortabilă în propria ta piele. Să nu îți limitezi vocea când ai ceva de spus”, a continuat ea.

„În cariera mea, dacă aveam ceva de spus, obișnuiam să gândesc: „Nu vreau să fiu dificilă” sau „Nu vreau să agit apele”, iar acum înțeleg că am fost angajată să fac o treabă și dacă stau în umbră și nu spun nimic care ar putea ajuta la avansarea proiectului la care lucrăm, atunci nu îmi fac treaba și îmi fac mie însămi și companiei mele o defavoare”, a spus Jessica, redefinind feminitatea.

Cum face parfumul să reziste întreaga zi

Actrița a dezvăluit un truc care cu siguranță îți va schimba modul de aplicare a parfumului. „Când joc anumite roluri aleg un miros diferit pentru fiecare. Așa că atunci când citesc despre ceva sau studiez un rol, mă întreb, cum ar mirosi această persoană? Pentru că sunt de părere că parfumul este o alegere atât de personală. Este modul în care te prezinți lumii”, a explicat ea.

Jessica nu pulverizează parfumul pe gât, ca oricare dintre noi, ci are un mod special de a-l aplica. „În fiecare zi iau parfumul Woman și îl pulverizez pe o bucățică de vată dimineața, iar apoi o pun în sutien. De-a lungul zilei, căldura corporală încălzește uleiurile parfumului, așa că nu emană un miros copleșitor și rămâne cu tine întreaga zi”, a relatat actrița.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com