Jennifer Lopez își lansează propria linie de produse de machiaj

Jennifer Lopez își lansează propria linie de produse de machiaj

Jennifer Lopez este o cântăreață de succes, a jucat în mai multe producții cinematografice, iar acum vrea să adauge în CV-ul ei și sintagma „beauty mogul”. Spunem asta pentru că tocmai am aflat că vedeta își lansează propria linie de make-up, și va conține o varietate uriașă de produse.

În curând toate celebritățile vor avea propriile produse de beauty! Glumim, desigur, dar dacă analizăm puțin situația, nu pare a fi ceva imposibil. După Kylie Jenner, Kim Kardashian, Rihanna, Paris Hilton și chiar Gigi Hadid, și Serena Williams și Gwen Stefani se pregătesc să pătrundă în această industrie, iar acum tocmai am primit vestea că și Jennifer Lopez își va lansa propria linie de produse de make-up!

Când își lansează Jennifer Lopez produsele de machiaj

De mai bine de o lună de zile, au apărut specualții cum că Jennifer Lopez va lansa o linie de produse de machiaj. Acum, speculațiile au fost înlocuite cu afirmații sigure. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a brandului Inglot.

„Suntem entuziasmați să anunțăm lansarea colaborării dintre Jennifer Lopez și Inglot, peentru 26 aprilie”, au scris cei de la Inglot, pe Instagram.

Se zvonește că linia de produse marca Jennifer Lopez va conține bronzere, și peste 70 de produse de machiaj, potrivit GLAMOUR UK. Colecția va fi lansată în ediție limitată și va include palete de fard de pleoape, glossuri, mascara, iluminatoare și multe altele, cu prețuri variind între 32 și 186 lei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com