Jennifer Lopez are un nou look cu breton și arată superb

Jennifer Lopez are un nou look cu breton și arată superb

Bretonul a intrat rapid în topul tendințelor de hairstyling, după ce, într-o perioadă, tunsoarea bob a fost vedeta sezonului. Jennifer Lopez are acum un nou look cu breton care arată superb și este perfect dacă te temi de o schimbare radicală.

Jennifer Lopez poartă acum o tunsoare cu breton care îi îmbrățișează conturul feței și îi pune trasăturile în valoare. Noul look al cântăreței se potrivește de minune cu celebrele beach waves pe care aceasta le poartă mai mereu.

Jennifer Lopez are un look nou cu breton

Hairstilistul celebrităților, Chris Appleton, este responsabil pentru noul look cu breton pe care îl poartă acum Jennifer Lopez. El este și cel care a arătat lumii noua ei tunsoare, printr-o fotografie publicată pe pagina lui de Instagram

https://www.instagram.com/p/BozxD3QhxW0/?taken-by=chrisappleton1

Jennifer arată superb cu noul breton lung care ajunge aproximativ la jumătatea nasului. Acest tip de breton nu necesită o întreținere aparte, și avantajează orice formă a feței, de aceea este perfect pentru persoanele care nu sunt pregătite pentru o schimbare radicală de look.

Mai mult decât atât, lungimea exagerată a bretonului îi permite purtătoarei să renunțe cu ușurință la el, lăsându-l să crească la loc și aranjând șuvițele după ureche. În plus, dacă ai încercat acest tip de breton și crezi că nu ți se potrivește, nu trebuie să intri în panică. Îl poți face dispărut cu câteva agrafe de păr, și poți obține astfel o coafură edgy.

Nouș look cu breton al lui Jennifer Lopez o prinde minunat, iar cu acest lucru sunt de acord și fanii ei. „Superbă”, „Este perfectă”, „Ador bretonul ei de toamnă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care aceștia le-au lăsat la fotografia publicată de Chris Appleton.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com