Jennifer Lopez a purtat o coadă împletită extrem de lungă

Jennifer Lopez a purtat o coadă împletită extrem de lungă

Jennifer Lopez pare că s-a îndrăgostit de părul lung în ultima perioadă. Adoră să poarte extensii exagerate, iar pe cele mai lungi de până acum le-a purtat recent. Jennifer a purtat o coadă împletită imensă realizată de hairstilistul Chris Appleton.

Dacă ești în căutare de o nouă coafură de festival cu care să impresionezi, Jennifer Lopez poate fi sursa perfectă de inspirație. Cântăreața a purtat o coadă împletită extrem de lungă.

Jennifer Lopez a purtat o coadă împletită foarte lungă

https://www.instagram.com/p/BlQyuZ4B7uZ/?taken-by=chrisappleton1

Cel care a realizat coada împletită a lui Jennifer Lopez este nimeni altul decât hairstilistul Chris Appleton. Tot el a arătat și fanilor fotografia cu rezultatul pe profilul său de Instagram.

„Abia aștept să vedeți la ce am muncit aseară… Acest GLAM”, a scris Chris Appleton, în descrierea imaginii cu Jennifer Lopez purtând coada împletită extrem de lungă.

Nu știm încă pentru ce ocazie era pregătită J Lo în imaginea publicată de hairstilist. Cu toate acestea, cu câteva ore înainte de asta, Chris Appleton postase o altă imagine cu artista, purtând o altă coafură (tot realizată cu extensii foarte lungi).

https://www.instagram.com/p/BlQnxHihzuC/?taken-by=chrisappleton1

„J Lo făcând praf videoclipul de aseară în îmbrăcăminte Baja East și acele golden waves marca Chris Appleton”, a scris hairstilistul în descrierea fotografiei. Ce înțelegem de aici? Jennifer Lopez filmează un nou videoclip muzical în care va apărea purtând extensii extrem de lungi.

Coada împletită purtată de Jennifer Lopez face pereche bună cu coafura din cea de-a doua poză, așa că se anunță a fi un videoclip plin de beauty-looks extravagante și cool.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com