Jennifer Lopez a purtat o bancnotă de 100$ pe unghii la Billboard Music Awards 2018

Jennifer Lopez a purtat o bancnotă de 100$ pe unghii la Billboard Music Awards 2018

Covorul roșu de la Billboard Music Awards 2018 a fost plin de surprize din partea vedetelor. Mai întâi, multe dintre ele și-au schimbat look-ul, ca de exemplu Mila Kunis care a purtat breton. Apoi, ținutele purtate au fost un deliciu pentru pasionatele de modă, iar acum aflăm că Jennifer Lopez a purtat o bancnotă de 100$ pe unghii.

Pe lângă ținuta cu model de piele de crocodil incredibil de seducătoare, Jennifer Lopez a atras atenția purtând o bancnotă de 100 de dolari pe unghii la Billboard Music Awards 2018.

Jennifer Lopez a purtat o bancnotă de 100 de dolari pe unghii

Manichiura vedetei a fost una extrem de specială. Tom Bachick, cel care a realizat-o, a publicat faptul că unghiile lui Jennifer Lopez au avut pe ele o bancnotă reală de 100 de dolari.

Jennifer Lopez a atras atenția purtând o bancnotă de 100 de dolari pe unghii la Billboard Music Awards 2018

Jennifer Lopez a atras atenția purtând o bancnotă de 100 de dolari pe unghii la Billboard Music Awards 2018

După imaginile oficiale apărute de la eveniment, nail-artistul a publicat o imagine close-up pentru a arăta manichiura specială mai de aproape fanilor. Acesta a specificat în descriere faptul că a fost folosită o bancnotă reală de 100 de dolari pentru realizarea modelelor de pe unghiile lui Jennifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/BjBN_JvhPgV/?taken-by=tombachik

Tematica manichiurii nu a fost aleasă întâmplător, ci cu intenția de a promova melodia recent lansată a cântăreței intitulată „Dinero”. Câteva ore după apariția de pe covorul roșu, Jennifer Lopez a avut ocazia să și cânte noua piesă pe scenă, în timpul actului său pregătit special pentru eveniment.

Bancnota de pe unghiile lui Jennifer Lopez la Billboard Music Awards 2018 a fost folosită cu scop de promovare, însă a reușit să atragă și pasionatele de beauty. Imaginea cu manichiura publicată de nail-artistul Tom Bachik a strâns câteva mii de aprecieri și zeci de comentarii. „Ești un geniu, Tom”, „Sunt minunate!”, „Aceasta este adevărata artă, wow”, au fost câteva dintre mesajele primite la fotografia cu unghiile lui Jennifer Lopez în detaliu.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com