Trucul lui Jennifer Aniston pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Jennifer Aniston folosește acest truc pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Te-ai întrebat vreodată care este secretul celebrităților pentru un machiaj perfect toată ziua? Nu le-am surprins niciodată în ipostaze jenante, cu rujul șters de pe buze sau cu eyelinerul întins sub ochi. Asta pentru că au privilegiul de a „fura” trucurile celor mai renumiți make-up artiști. De exemplu, Jennifer Aniston folosește acest truc pentru ca rujul să reziste întreaga zi.

Dacă ți s-a întâmplat vreodată ca rujul tău să ajungă pe dinți sau pur și simplu să se șteargă de pe buze la numai câteva minute după aplicare, știi cât de enervant este. Jennifer Aniston nu are această problemă, pentru că folosește un truc simplu de aplicare a rujului care o ajută să arate impecabil întotdeauna.

Trucul lui Jennifer Aniston pentru ca rujul să reziste întreaga zi

Make-up artistul Jillian Dempsey este cel care a învățat-o pe Jennifer Aniston acest truc de aplicare a rujului. Jillian a publicat recent o fotografie cu actrița în care are pe buze un șervețel care absoarbe sebumul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Quiet on set! 😂 Kidding! This is how we prep for long lasting lipstick that doesn’t bleed. 👄

O postare distribuită de Jillian Dempsey (@jilliandempsey) pe

„Liniște pe platou! Glumesc! Așa ne pregătim pentru un ruj care rezistă și nu se întinde”, a scris Jillian, în descrierea fotografiei.

Trucul este foarte simplu și este deja știut de femei din toată lumea. Aplică primul strat de ruj, apoi tapotează cu un șervețel matifiant. După ce ai urmat acești pași, mai aplică un strat de jur. Primul strat va funcționa ca un fel de bază, astfel că rujul va rezista prea mult timp. După ce ai aplicat și al doilea strat, mai tapotează odată, foarte ușor, suficient cât să îndepărtezi excesul de produs care ar putea ajunge pe dinți, însă fără să strici aspectul machiajului.

Trucul lui Jennifer Aniston de aplicare a rujului te-ar putea salva din situația jenantă de a avea ruj pe dinți. În plus, este o metodă eficientă de îmbunătățire a rezistenței machiajului pe buze.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com