Jelly Nails este cel mai nou trend de manichiură de pe Instagram

Jelly Nails este cel mai nou trend de manichiură de pe Instagram

Atunci când nu mai ai idei de modele pentru unghii, Instagramul este cea mai bună sursă de inspirație. Aici găsești cele mai cool modele și cele mai actuale trenduri. Jelly Nails este acum cel mai nou trend de manichiură de pe Instagram.

Modelele de unghii pentru vară în tendințe implică nuanțe marine, solare și destul de vesele. Combină aceste culori cu Jelly Nails, cel mai nou trend de manichiură de pe Instagram, și vei obține unghiile trăsnite pe care ți le doreai în acest sezon festival.

Jelly Nails este cel mai nou trend de manichiură de pe Instagram

Pe Instagram, hashtagul Jelly Nails a căpătat rapid teren, iar acum Jelly Nails este cel mai nou trend de manichiură. Toată lumea îl încearcă și este perfect pentru vară.

Ce presupune? Dacă ești adepta unghiilor construite cu gel, vei putea încerca și tu acest trend. Manichiurista ta va trebui să îți construiască unghiile cu gel transparent și să le coloreze cu un lac cu aceeași textură. Unghiile tale vor arăta ca niște jeleuri delicioase și intens colorate.

Jelly Nails se mai numesc și unghii transparente sau unghii de sticlă, datorită lipsei de opacitate. Modelele găsite pe Instagram sunt foarte cool, însă nu sunt pentru toată lumea. Sunt perfecte pentru purtat la mare sau la un festival de muzică, însă nu se potrivesc cu un job la care trebuie să porți o ținută sobră. Totuși, nu strică să le încerci într-un concediu, dacă te-ai plictisit de manichiura ta clasică.

Dacă te-am convins și vrei să vezi mai multe modele de Jelly Nails, intră în galeria foto de mai sus. Am selectat cele mai populare unghii de acest gen găsite de pe Instagram.

Foto: Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com