Instrumentul japonez care îți va transforma rutina de curățare a feței

Instrumentul japonez care îți va transforma rutina de curățare a feței

Perii cu ultrasunete, device-uri din silicon cu pulsații, bureți konjac și câte și mai câte nu încercăm din dorința de a ne curăța fața cât mai bine. Un instrument total nou a apărut acum din Japonia și promite să ne revoluționeze rutina de curățare a feței. 

Cele mai inedite produse de beauty vin adesea din Asia, însă pe cât de neobișnuite sunt, pe atât de eficiente se dovedesc. Exact în această serie se înscrie și aceste instrument pentru curățarea feței care nu seamănă cu nimic din ceea ce am încercat până acum.

Instrumentul japonez care îți va transforma rutina de curățare a feței

Foaming Mesh, DHC

Este greu de spus la prima vedere ce este de fapt, însă după ce am urmărit și câteva video-uri cu el, lucrurile au devenit puțin mai clare. Acest obiect ciudat destinat curățării tenului este practic o cupă dintr-o plasă elastică care se strânge cu un inel de plastic. După ce ai umezit această plasă, toarnă în el produsul de curățare (într-o cantitate mică) și freacă între palme până face spumă. Trăgând cu un deget de inelul de plastic, stoarce bine plasa până rămâi cu toată spuma în mână.

Care este avantajul acestui produs? Faptul că vei face economie la produsele de curățare. Acest instrument transformă orice produs de curățare într-o spumă, dublându-i practic timpul de folosire. Aceeași cantitate de produs face de două ori mai multă spumă atunci când este folosit cu această plasă. În final cantitatea de produs folosită pe față este foarte mică, astfel curățarea este foarte blândă.

Ce ne place și mai mult este prețul extrem de mic: plasa spumantă de la brandul DHC costă doar 2 dolari.

Foto: Pixelformula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro