Îngrijirea pielii de pe sâni: sfaturi pentru a amâna lăsarea și a preveni vergeturile

Îngrijirea pielii de pe sâni: sfaturi pentru a amâna lăsarea și a preveni vergeturile

Atât de controversați în societate, și pentru imaginea din oglindă atât de firești, sânii par câteodată cel mai de preț lucru pe care îl avem. Oricât de exagerat sună, vrem să îi îngrijim corespunzător, pentru a amâna pe cât posibil să lăsăm gravitația să își facă efectul. Iată câteva sfaturi de îngrijire a pielii de pe sâni.

Nu îți vom spune că poți evita lăsarea sânilor, nicio cremă-minune nu poate promite acest lucru. Totuși, poți amâna pe cât posibil pierderea fermității pielii și apariția vergeturilor. Ce este de făcut? Alcătuirea unei rutine de îngrijire pe care să o respecți cu consecvență.

Îngrijirea sânilor pentru a amâna lăsarea și a preveni vergeturile

Simpla hidratare a pielii de pe sâni nu este întotdeauna eficientă pentru a preveni apariția vergeturilor și pentru a menține fermitatea pielii. „Sânii au nevoie de o atenție mult mai mare, iar îngrijirea lor trebuie să fie o rutină zilnică, integrată în stilul de viață chiar de la o vârstă fragedă”, spune Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Ce e de făcut? Urmează pașii de mai jos pe cât de des posibil, și asigură-te că folosești produsele potrivite. Noi ți-am pregătit, în galeria foto de mai sus, câteva recomandări de încredere.

Hidratarea, un must-do

Sigur că hidratarea este prima pe listă, și se aplică în cazul pielii de pe orice zonă a corpului. Însă, pentru că vorbim despre pielea sânilor, crema pentru bust trebuie să conțină ingrediente speciale. Acestea vor asigura fermitatea și compactarea celulelor de colagen, dar și hidratarea pielii. Aplică zilnic crema hidratantă sau una pentru fermitate, precum cele recomandate de noi.

Exfolierea este esențială

Măcar o dată pe săptămână, sânii au nevoie de mișcare, iar cea mai bună cale este auto-masajul. Astfel, poți combina tehnica cu aplicarea unui gomaj care va exfolia delicat zona. Aplică-l prin gesturi simple care să stimuleze circulația limfatică și sanguină, și pentru a lăsa pielea să respire.

Masajul, obligatoriu la fiecare duș

Dușul este momentul acela din zi care este doar al tău. Dacă tot îți permiți să fii egoistă, amintește-ți de fiecare dată să îți masezi sânii cu mișcări circulare, în ambele sensuri ale acelor de ceasornic.

Foto: Hepta

Tags:
,
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com