În backstage la GLAMOUR Street Fashion Show

100 de candidate înscrise în proiect, 73 de participante care au defilat pe scenă, 9 finaliste, o câștigătoare și o noapte superglam! Cam așa se rezumă cel mai mare eveniment de street style din România. GLAMOUR îți arată cum au decurs pregătirile în backstage.

Zeci de fashioniste au defilat miercuri seară pe catwalk-ul GLAMOUR Street Fashion Show, în ținute atent alese, completate de coafuri și machiaje în trend.

Pregătirile au început în jurul prânzului, la Stejarii Country Club, acolo unde experții în beauty, make-up artiștii M.A.C și hairstiliștii Wella Professionals, au sosit înarmați pentru o sesiune de lucru care a recreat atmosfera din backstage-ul celor mai importante prezentări de modă.

Fetele nu au ezitat să încerce cele mai curajoase trenduri în materie de beauty! Rujul gotic pe un ten ultra-luminos –un look atât de hot în acest sezon, dictat de Lucia Pieroni, make-up artist M.A.C., împletituri elaborate și atent finisate, machiaj smoky eye, șuvițe cu aspect wet, tonuri neutre pe pleoape și buze sau cozi elaborate purtate cu încredere – toate acestea au marcat ampla sesiune de înfrumusețare din spatele scenei.

Acest sezon face apel la individualitate, mai mult decât oricând! Indiferent că apreciează culoarea, machiajul natural, lacul fixativ sau lipsa acestora, fetele și-au găsit un corespondent în tendințe și le-au purtat cu naturalețe. Seara, la repetiții, atunci când se puneau la punct ultimele detalii în ceea ce privește ținuta, echipele pregătite de cei mai cunoscuți 11 bloggeri din România străluceau deja, în rolul celor mai glam reprezentante de street style din Romania. Deschide galeria pentru un sneak peek din backstage.

Rezultatul final? Cele 73 de participante au defilat pe podiumul de modă ca nişte adevărate profesioniste. Le poți admira în pozele de pe catwalk!

A fost seara cea mare nu doar pentru cele 100 de participante la GLAMOUR Street Fashion Show, ci și pentru cele 11 Ambasadoare implicate în proiect: Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Mădălina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea și Laura Călin. Vezi aici ce ținute au purtat ele la eveniment.

Seara s-a încheiat cu desemnarea celor 9 finaliste și a câștigătoarei GLAMOUR Street Fashion Show. Iată care sunt câștigătoarele.

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss, Citroen și Redd’s, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

Bianca Sterie
bianca.sterie@glamour.ro