Iluminatorul folosit de Jennifer Lopez care nu costă mai mult de 50 de lei

În acest sezon suntem înnebunite după tenul radiant și luminos, de aceea râvnim la glow-ul perfect al lui Jennifer Lopez. Avem o veste bună: secretul din spatele său este un produse care nu costă nici 50 de lei!

Văzând-o cu acel ten radiant perfect, am tinde să credem că în spatele machiajului lui Jennifer Lopez stau produse costisitoare, la care multe dintre noi doar visăm. Se pare însă că și celebritățile folosesc în look-ul lor uneori produse drugstore accesibile, iar noi nu putem decât să ne bucurăm că le putem copia look-ul.

Este și cazul lui Jennifer Lopez. Pe lângă faptul că pare că sfidează regulile timpului și nu îmbătrânește nici măcar cu o zi, are întotdeauna acea strălucire perfectă a tenului pe care toate ne-o dorim. Din fericire acum știm cum o putem obține și noi și chiar avem la îndemână produsul din spatele look-ului său la un preț mai mult decât rezonabil.

https://www.instagram.com/p/BQosFwzlPoR/?taken-by=1maryphillips

Mary Philips, make-up artista lui J. Lo, spune că se bazează întotdeauna pe formule lichide atunci când o machiază, iar unul dintre iluminatoarele ei preferate este True Match Lumi de la L’Oréal Paris: „Mă bazez mult pe lichide și adaug pudră doar acolo unde vreau să fie foarte strălucitor.”

Se putea o veste mai bună de atât? Acest iluminator nu costă mai mult de 50 de lei și arată minunat (în România se găsește sub numele de Accord Parfait Highlighter). Acum știi cum poți obține strălucirea lui J. Lo, iar dacă ai nevoie de puțină inspirație, aruncă o privire în galeria foto la cele mai frumoase look-uri ale sale.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro