Hilary Duff are un look nou perfect pentru iarnă

Hilary Duff are un look nou perfect pentru iarnă

Fiindcă știm că ești tentată să îți schimbi culoarea părului pentru noul anotimp, îți oferim o sursă de inspirație. Hilary Duff are un look nou perfect pentru iarnă.

Ne-au plăcut reflexiile blonde amestecate cu cele brunete pe timpul iernii, însă a venit timpul pentru o schimbare. Hilary Duff a renunțat la rădăcinile întunecate și a optat pentru o nuanță de blond mult mai rece și mai potrivită pentru acest sezon.

Hilary Duff are un look nou perfect pentru iarnă

Hilary Duff a considerat că este momentul pentru o nouă culoare de păr și s-a lăsat pe mâinile specialiștilor de la celebrul salon Nine Zero One. Hairstyliștii Nikki Lee și Riawna Capri au făcut echipă bună și au obținut o nuanță extrem de rece de blond, minunată pentru un look trendy de iarnă.

„A fost o zi lungă, dar misiunea a fost îndeplinită”, a scris Hilary pe profilul ei pe Instagram, unde a publicat un selfie pentru a le arăta fanilor noul look.

„[Hilary] a mai fost vopsită blond platinat înainte, și adoră schimbările”, a explicat ulterior Lee, conform Allure. „Nuanța ‘Winter White’ îi complimentează tonul pielii și îi conferă un aspect blând. Acest look nou o face să arate și să se simtă bine la atât de scurt timp după ce a născut. Credem că este superbă”, a mai spus Lee.

Pentru a-și întreține noua culoare, Hilary trebuie să folosească, de-acum înainte, produse speciale, precum un șampon nuanțator mov și un balsam extra-nutritiv.

Și Kristen Stewart și Julia Roberts au optat recent pentru o nuanță de blond platinat, așa că presimțim că va lua naștere un nou trend de colorare a părului pentru această iarnă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com