Hairstilistul Prințesei Diana a dezvăluit secretul din spatele tunsorii sale iconice

Hairstilistul Prințesei Diana a dezvăluit secretul din spatele tunsorii sale iconice

Prințesa Diana a fost cu siguranță un beauty icon și în general o prezență extrem de elegantă în orice situație. Tunsoarea ei a creat un adevărat trend care nici în zilele noastre nu a încetat să mai fie actual. Hairstilistul ei, Richard Dalton, a dezvăluit secretul din spatele tunsorii Prințesei Diana.

Părul blond, tuns până sub urechi și cu un breton întotdeauna aranjat cu stil a rămas în amintirile tuturor legate de Prințesa Diana. Tunsoarea ei iconică nu era simplu de întreținut, iar despre acest lucru a vorbit fostul ei hairstilist.

Secretul tunsorii iconice a Prințesei Diana

Fiind un personaj atât de iubit de oameni din toată lumea, Prințesa Diana era un model urmat îndeaproape. Alegerile ei de beauty și fashion erau replicate de sute de mii de femei, așa că orice schimbare trebuia să fie insesizabilă.

Înainte de o călătorie în Africa, Prințesa Diana și-a dorit ca părul ei să fie tuns mai scurt decât de obicei. „Aparent, prințesa voia să aibă părul mult mai scurt și mai lejer pentru o călătorie în Africa în care urma să plece, însă era îngrijorată de ce impact radical ar fi putut avea această schimbare. Soluția lor a fost să îl tundă într-un mod imperceptibil”, a scris Steven Stolamn într-un interviu realizat cu hairstilistul personal al Prințesei Diana, potrivit In Style.

„Orice îi făceam la păr ajungea pe prima pagină a ziarelor”, a explicat Dalton. „Trebuia să fim foarte atenți. Trebuia să tundem câte 0,6 centimetri odată la câteva săptămâni”, a relatat hairstilistul.

Schimbările de orice fel pe care le făcea Prințesa Diana nu treceau neobservate. Totuși, asta nu a oprit-o întotdeauna de a lua decizii radicale. De exemplu, iată de ce a renunțat Prințesa Diana să mai poarte eyeliner albastru. Tunsoarea ei iconică a rămas în istoria frumuseții ca un simbol al eleganței și al glamourului.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com