Hailey Baldwin și-a vopsit părul albastru neon și arată fabulos

Hailey Baldwin și-a vopsit părul albastru neon și arată fabulos

Acesta nu este un articol obișnuit despre o schimbare de look. Dacă în ultima perioadă celebritățile ne-au obișnuit cu nuanțe de bronde sau roz pal, ne bucurăm atunci când cineva sparge tiparele. Hailey Baldwin și-a vopsit părul albastru neon și ne reamintește că nuanțele intense sunt perfecte pentru vară.

Mai întâi, Rita Ora a spart monotonia când s-a vopsit roșcată. Acum, Hailey Baldwin s-a vopsit albastru neon și este o gură de aer proaspăt în timp ce majoritatea celebrităților aleg nuanțe de păr naturale, blonde sau pământii.

Hailey Baldwin s-a vopsit albastru neon

Hailey Baldwin s-a vopsit albastru neon și tocmai a devenit idolul nostru de beauty în acest sezon.

https://www.instagram.com/p/Bju8vKhgUwH/?taken-by=haileybaldwin

Fotomodelul a făcut o mișcare îndrăzneață, iar schimbarea ei de look este, așa cum ar numi-o cele din generația millenials, #goals. Hailey Baldwin și-a lăsat fanii fără cuvinte datorită nuanței intense de albastru pe care a afișat-o în mai multe fotografii pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bju840cg7GH/?taken-by=haileybaldwin

Noua culoare de păr a prins de minune la public, la fel și noul ei breton, pe care nu l-a mai afișat până la aceste fotografii.

Fotomodelul Hailey Baldwin și-a vopsit părul albastru neon și este sursa perfectă de inspirație dacă îți dorești o schimbare de look curajoasă în această vară.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com