Trei reguli de beauty care îi asigură lui Hailey Baldwin un ten perfect

Trei reguli de beauty care îi asigură lui Hailey Baldwin un ten perfect

Logodna cu Justin Bieber nu este singurul motiv pentru care tenul lui Hailey Baldwin este atât de radios în ultima perioadă. Trei reguli de beauty pe care nu le încalcă niciodată sunt responsabile pentru aspectul perfect al pielii sale. 

Hailey Baldwin este foarte conștiincioasă la capitolul skincare. Face tot posibilul să își mențină tenul curat și hidratat, și ar trebui să-i urmăm cu toate exemplul. Iată care sunt regulile de beauty pe care le respectă întotdeauna.

Trei reguli de beauty care îi asigură lui Hailey Baldwin un ten perfect

Într-un interviu acordat Vogue UK, Hailey Baldwin a dezvăluit că nu face niciodată această greșeală majoră de îngrijire a tenului: „Niciodată nu dorm cu machiajul pe față, niciodată. Nu o pot face. Așa că seara folosesc șervețele umede, cleanser, un serum de orice fel și îmi place să îmi pun măști din când în când”.

Un alt obicei bun de urmat este rutina de călătorie a lui Hailey. „Nu îmi place să călătoresc machiată. Nu îmi pun măști în timpul zborului, dar aplic foarte multă cremă hidratantă în avion”, a explicat ea.

Și cea de-a treia regulă de aur pe care toate ar trebui să o respectăm? „Beau foarte multă apă”, a dezvăluit Hailey. Apa ne hidratează din interior și contribuie la un ten sănătos și radios.

Mai mult decât atât, lui Hailey îi place să se răsfețe din când în când cu un ritual relaxant de spa. „Sincer, pentru mine răsfățul este să dorm. Și să mă uit la filme. Dar îmi place să îmi fac un spa uneori, ca o mică zi de spa. Nu merg nicăieri special. Cred că poți face asta acasă, adică să stai în cadă, să îți pui o mască…”, a explicat ea.

Îi place să poarte un machiaj minimalist

https://www.instagram.com/p/Bppk0ttly2z/

Un alt lucru pe care l-am aflat despre vedetă este că preferă machiajul minimalist. „Aplic puțin concealer, puțină pudră, fard de obraz, iluminator, mascara”, spune Hailey. „De obicei, pur și simplu adaug un ruj roșu dacă vreau să fiu puțin mai fancy”, a dezvăluit. Cel mai mult se bazează pe produse Bareminerals, brand al cărui imagine a devenit recent.

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com